Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΕΚΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΟΙ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!!

 
Ο χώρος εκγύμνασης της νεολαίας στον Τσακό Χολαργού έχει γίνει και στέκι ναρκομανών! Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό και δυστυχώς με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής. Ο Δήμαρχος Νικολάου, πριν από 9 περίπου μήνες, γκρέμισε τα κιγκλιδώματα που χωρίζουν το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ από το αδιαμόρφωτο γήπεδο (8Χ8)  ποδοσφαίρου, προκειμένου να το επιστρώσει  με συνθετικό χλοοτάπητα.
Ξήλωσε τα goalpost, πέταξε τα μπάζα πίσω από τα τέρματα και τα…παράτησε έτσι!
Εκεί όπου θα γινόταν το γήπεδο ποδοσφαίρου, δίπλα ακριβώς από τα γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου 5Χ5 εκεί όπου παίζουν οι νέοι και οι νέες, τον χώρο που χρησιμοποιεί η ομάδα τοξοβολίας του δήμου, εκεί τρυπιούνται με ενέσεις οι ναρκομανείς!!!

Το απίστευτο θέαμα το αποκάλυψαν τα ίδια τα μικρά παιδιά, τα οποία και έπαιζαν αμέριμνα!
Μαζί, βρήκαν και ένα τσεκούρι το οποίο ανήκει στην ομάδα Ναυτοπροσκόπων, που διατηρεί την λέσχη της 100 μέτρα πιο κάτω. Προφανώς, το τσεκούρι το έκλεψαν οι χρήστες ναρκωτικών, για να εκφοβίσουν όποιον τους ανακαλύψει την ώρα που προετοιμάζουν την δόση τους!!!  
Λίγα μέτρα πιο κάτω από τις ενέσεις, τις αμπούλες με την ηρωίνη και τις γάζες, υπήρχε και γκαζάκι! Όλα δηλαδή τα αναγκαία για την παρασκευή της δόσης των ναρκωτικών, σύνεργα.
Είναι απαράδεκτο, εγκληματικό αυτό που συμβαίνει. Ο χώρος άθλησης της νεολαίας, το σημείο όπου πρέπει να αποτελεί σημείο αναφοράς, το κόσμημα του Χολαργού, ο δήμαρχος Νικολάου το έχει εγκαταλείψει στην τύχη του, με τους ναρκομανείς να το έχουν μετατρέψει σε στέκι τους. Η νεολαία μας παίζει δίπλα στις σύριγγες των ναρκομανών!!!
Και μετά σου λέει ότι ο Νικολάου, θέλει να γίνει Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού!!! Λέει τον συνδυασμό του «Ενεργοί Δημότες»!!!
Έτσι είναι οι ενεργοί δημότες; Εδώ δεν ξέρει τι γίνεται λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σπίτι του, δεν ξέρει ότι οι ναρκομανείς κατέκλυσαν τον χώρο άθλησης της νεολαίας, είναι δυνατόν να διοικήσει δυο δήμους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου