Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


                                                                                
Μόλις κυκλοφόρησε το 471 τεύχος του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ μηνός Οκτωβρίου.  
«Μάχη Χαρακωμάτων» τιτλοφορείται το εξώφυλλο της εφημερίδας, θέλοντας να υπογραμμίσει τα όσα διαδραματίζονται σε Χολαργό-Παπάγο για το …λάφυρο της δημαρχιακής καρέκλας στον ενιαίο Δήμο! Σκληρή μάχη ανάμεσα στους τρεις βασικούς υποψήφιους δημάρχους: Νικολάου, Ξύδη και Πάνο Δεμερτζή.
Η εφημερίδα στηλιτεύει την «αήθη» και «άθλια» όπως χαρακτηρίζει την συμπεριφορά της Ν.Δ. να ξηλώσει αιφνιδιαστικά από υποψήφια Δήμαρχο την Ντίνα Καλλιοντζή! Την ώρα που η κ. Καλλιοντζή είχε απευθυνθεί στην τοπική κοινωνία, είχε υποβάλλει την υποψηφιότητά της για Δήμαρχος, είχε μοιράσει προεκλογικό υλικό, είχε ανοίξει και το εκλογικό της κέντρο, η Ν.Δ. την διέταξε να …υποστείλει την σημαία!
Και η κ. Καλλιοντζή αντί να …στείλει στον διάολο (όπως χαρακτηριστικά τονίζει) την Ν.Δ. υποτάχθηκε δουλικά και πειθήνια στις προσταγές του κόμματος!

Επίσης ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ αναδεικνύει το σοβαρό θέμα με το «στέκι ναρκωμανών οι αθλοπαιδιές του Τσακού στον Χολαργό». Ένα πρόβλημα για το οποίο όπως πληροφορούμαστε επιλαμβάνεται το Αστυνομικό τμήμα Χολαργού. Τα δημοσιεύματα του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ διοχετεύτηκαν μέσω του Δήμου Χολαργού προς την Αστυνομία.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου