Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ!


Η ...απειλή Παπανδρέου ότι ανάλογα με το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών θα οδηγηθούμε σε πρόωρες Εθνικές εκλογές, ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένη. Ο Παπανδρέου επί 13 μήνες που είναι στο τιμόνι της χώρας εκτελεί συγκεκριμένη υπηρεσία, η οποία βεβαίως και εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δανειστών της χώρας, των μεγάλων δηλαδή τραπεζοπιστωτικών ιδρυμάτων και κυρίως των χωρών της Γερμανίας και Γαλλίας.
Ο Πρωθυπουργός που εξελέγη με το .. "λεφτά υπάρχουν" για να οδηγήσει την χώρα στις δαγκάνες του ΔΝΤ, στον θάνατο της αγοράς, των μικρομεσαίων, συνταξιούχων, μισθωτών και της όποιας επενδυτικής-αναπτυξιακής προσπάθειας, ολοκληρώνει το έργο του με το να οδηγεί την πατρίδα μας μαθηματικά στην ολοκληρωτική καταστροφή-χρεοκοπία.
Απλά, όπως επί Καραμανλή, ο οποίος δεν έβαλε την Ελλάδα στο ΔΝΤ (το έργο το ανέλαβε ο Παπανδρέου), έτσι και τώρα την αναγγελία της χρεοκοπίας της χώρας μας θα την κάνει άλλος Πρωθυπουργός; Ο Αντώνης Σαμαράς!
Ο οποίος Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να κερδίσει τις επόμενες εκλογές (ήδη τις τοποθετούν στο δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου), ενώ την ίδια ώρα ο Παπανδρέου θα ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να γίνει Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ!!
Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι το πιο πιθανό ενδεχόμενο. Ο Γιώργος Παπανδρέου που έβαλε την χώρα μας στο ΔΝΤ, υποθηκεύοντας όλη την δημόσια περιουσία (ακόμη και την Ακρόπολη), σε περίπτωση που δεν αποληρωθεί από μέρους μας το χρέος, πριν από ένα μήνα πήρε το βραβείο "Δύναμη και Αλήθεια" ! Η βράβευση που έγινε στο Βερολίνο της Γερμανίας μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο κ. Παπανδρέου που έριξε την Ελλάδα στον καιάδα, που έκανε με τον πιο ωμό τρόπο την πατρίδα μας αποικιοκρατική χώρα των μεγάλων δυνάμεων, με τον κάθε Έλληνα να πληρώνει κεφαλικό φόρο στην Μέρκελ, σήμερα μας προετοιμάζει για  την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες!!!
Η Ελλάς σε αποσύνθεση και ο Παπανδρέου προαλείφεται με γοργά βήματα για Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ!!!
Κι έτσι θα αποφύγει τον...πετροβολισμό. Γιατί ας μην ξεχνάμε προ καιριύ είχε δηλώσει και το εξής εκπληκτικό: "Θα μας πάρουν με τις πέτρες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου