Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

όνειρο ήταν και ...πάει. Η ΝΤΙΝΑ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ !

Η Ντίνα Καλλιοντζη απέσυρε τελικά την υποψηφιότητά της. Αφού την έστιψαν, την χρησιμοποίησαν  της έδωσαν ντιρεκτίβα να μην κατέβει ως υποψήφια Δήμαρχος αλλά ως σύμβουλος στην Περιφέρεια!!!
Ενώ η Ντίνα Καλλιοντζή περίμενε να της δοθεί χρίσμα, ενώ είχε υποσχετικές από πολλούς, ενώ προέβαλε ως ελπιδοφόρα υποψηφιότητα σε Χολαργό-Παπάγο, αφού είδε ότι η Ν.Δ. δεν έδινε το χρίσμα σε κανέναν, αποφάσισε να εκθέσει την δική της δυναμική υποψηφιότητα στους δύο δήμους.
Και ενώ νοίκιασε εκλογικό κέντρο στην Λ. Μεσογείων, ενώ δαπάνησε αρκετά χρήματα σε διαφημιστικά προσπέκτους τα οποία έχει ήδη διανείμει, την κάλεσαν στην Ρηγίλλης όπου τελικά της έδωσαν εντολή να ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

Η Ν.Δ. αφού έστιψε ως λεμονόκουπα την Ντίνα Καλλιοντζή, αφού την εξάντλησε και οικονομικά, τώρα  την στέλνει και...στο διάολο!!
Δυστυχώς, η Ντίνα Καλλιοντζή, αντί να στείλει εκείνη στον διάολο την Ν.Δ. για τον τρόπο που της φέρθηκε, τελικά υπάκουσε πειθήνια στις εντολές του κόμματος.
Ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο σε Νικολάου και Ξύδη να ξαναδιεκδικήσουν τον δήμο!!! Με την κίνησή της αυτή, η Ντίνα Καλλιοντζή διευκολύνει αφάνταστα ειδικά τον Νικολάου, μια και η αυτόνομη κάθοδός της θα στερούσε αρκετές ψήφους από τον συνδυασμό Νικολάου. Με άλλα λόγια, η Ντίνα Καλλιοντζή δεν άντεξε. Υπέκυψε στις πιέσεις, τόσο του Νικολάου όσο και της Ρηγίλλης.

Βέβαια, με την πράξη της αυτή άφησε ξεκρέμαστους και τους δικούς της υποψηφίους συμβούλους, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό της έως τελευταίας στιγμής. Με την φυγή της όμως, η Ντίνα Καλλιοντζή εκτός του ότι παρουσιάζεται ως ασταθής και με παλινωδίες, δεν άφησε το ελάχιστο χρονικό περιθώριο στους υποψηφίους της να διαπραγματευτούντην υποψηφιότητά τους σε κάποιον από τους άλλους υφιστάμενους συνδυασμούς. Συμπερασματικά, η κ. Καλλιοντζή ...ξεγλίστρησε από τα δικά της αδιέξοδα  (αυτά που της δημιούργησε η Ν.Δ. με την άθλια στάση της) αλλά  εξέθεσε όσους πίστεψαν και στήριξαν τον συνδυασμό της. 
Κρίμα για την ίδια, κρίμα για τις επλίδες που κόμιζε, κρίμα για την αθλιότητα της Ν.Δ.
Η ίδια η Ντίνα Καλλιοντζή, επικοινωνώντας με την εφημερίδα μας, τόνισε ότι η μη κάθοδός της δεν εκθέτει κανέναν από τους υποψηφίους του συνδυασμού της, γιατί όσοι θα πλαισίωναν το ψηφοδέλτιό της, θα κατέβαιναν κοντά της, στηρίζοντας αποκλειστικά και μόνον την ίδια.

Σημ. Ήδη το επιπλωμένο εκλογικό της κέντρο  στην Λ. Μεσογείων...σφραγίστηκε και στην βιτρίνα του επανατοποθετήθηκε  ενοικιαστήριο!!!

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ????
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή