Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗ-ΠΟΛΥΚΑΛΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Τόσο ο Πάνος Δεμερτζής όσο και η Χριστίνα Πολυκαλά, αλλά και η Βαγγελιώ Πλατανιά οι ηττημένοι υποψήφιοι δήμαρχοι, με ανακοινώσεις τους δεν παρέχουν  στήριξη σε καμμία από τις δύο υποψηφιότητες. Ούτε Νικολάου ούτε Ξύδη λοιπόν. Απλά οι δύο πρώτοι καλούν τους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν κατά συνείδηση, ενώ το ΚΚΕ διά της κ. Πλατανιά, συστήνει να ψηφίσουν λευκό ή άκυρο. Ιδού οι ανακοινώσεις Δεμερτζή, Πολυκαλά κα Πλατανιά. 

ΠΑΝΟΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος
«ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ»                

Συμπολίτισσα και συμπολίτη
Στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής κλήθηκες να ψηφίσεις για τον Δήμαρχο που προτιμάς  να ηγηθεί στο νέο δήμο Παπάγου -Χολαργού.
 Στον πρώτο γύρο, που δεν ανέδειξε νικητή, για λίγους μόνο ψήφους η «Συμπολιτεία Παπάγου Χολαργού», η παράταξη που είμαι επικεφαλής, δεν θα είναι στην τελική αναμέτρηση του 2ου γύρου.
Η πρώτη θέση που κατακτήσαμε στον Χολαργό δεν ήταν αρκετή για να διεκδικήσουμε τη δημοτική αρχή τη 2η Κυριακή.
Θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους χιλιάδες πολίτες που μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας, τόσο εμένα προσωπικά όσο και τους συνεργάτες μου.
Φίλες και φίλοι
Κατά τη γνώμη μας, κανείς από τους δύο υποψήφιους δημάρχους που θα αναμετρηθούν στις 14 Νοεμβρίου δεν συγκεντρώνει τα εχέγγυα εκείνα που θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν έστω σε ψήφο ανοχής.
Διαφέρουμε πολύ στην αντίληψη για τον τρόπο λειτουργίας του δήμου, τις δημοκρατικές διαδικασίες και τη διαφάνεια στη λήψη των αποφάσεων, τη διαχείριση των οικονομικών και τις ξεκάθαρες θέσεις.
Και πάνω απ’ όλα για το ρόλο του δημάρχου και τον τρόπο αντιμετώπισης του πολίτη και των προβλημάτων του.
Κατά συνέπεια, εμείς ως «Συμπολιτεία Παπάγου – Χολαργού» στις εκλογές της Κυριακής για τον δήμο ΔΕΝ υποστηρίζουμε κανέναν εκ των δύο υποψηφίων.
 Και σε καλούμε να αποφασίσεις και να ψηφίσεις κατά συνείδηση. 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΥΚΑΛΑ
Υποψήφια Δήμαρχος
"Κοινωνία Δημοτών Παπάγου-Χολαγού"               
Η Κοινωνία Δημοτών ευχαριστεί από καρδιάς τους 2315 Δημότες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για τη στήριξή τους μέσα στις δύσκολες συνθήκες των εκλογών της Κυριακής, συνθήκες  που προέκυψαν από τη γενική συγκυρία και την εφαρμογή του «Καλλικράτη».
Θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών, που ανέδειξε τους δύο τελικούς διεκδικητές, είναι αρνητικό για τον νέο Δήμο του Παπάγου – Χολαργού. Η μεγάλη αποχή μας προβληματίζει ιδιαίτερα.
Η Κοινωνία Δημοτών έχει διατυπώσει δημόσια τις θέσεις της για την πορεία του Δήμου μας, οι οποίες είναι ριζικά διαφορετικές από αυτές των δύο υποψηφίων Δημάρχων. Θα ασκήσουμε μαχητικά προγραμματική αντιπολίτευση μεταφέροντας τις προτάσεις μας, που περιέχονται στο πρόγραμμά μας, στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε όλους τους χώρους διαβούλευσης της τοπικής κοινωνίας, αναζητώντας συγκλίσεις με όλες τις τοπικές κοινωνικές δυνάμεις.
Επίσης θεωρούμε επικίνδυνη μια τοπικιστικού χαρακτήρα τάση που διαφαίνεται, η οποία προσπαθεί να δημιουργήσει αντιθέσεις μεταξύ των κατοίκων των δύο Δήμων που αποτελούν πλέον το κοινό μας «σπίτι». Πιστεύουμε ότι οι κάτοικοι και των δύο περιοχών του ενιαίου Δήμου έχουν κοινά συμφέροντα και επιδιώξεις, για τα οποία πρέπει να παλέψουμε ενωμένοι.
Η στάση μας είναι καθαρή και δημόσια: δεν στηρίζουμε – έμμεσα ή άμεσα – κανέναν από τους δύο. Μπροστά στην κάλπη θα αποφασίσει ο καθένας από εμάς πώς θα εκφράσει αυτή την κοινή μας θέση με τον καλύτερο δυνατό τρόπo.

ΠΑΠΑΓΟΣ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ, 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΠΑΝΟΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος
«ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ»
 
ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Υποψήφια Δήμαρχος


Στις εκλογές στις 7 Νοέμβρη έγινε ένα βήμα διεύρυνσης εκείνων που κρίνουν θετικά τις θέσεις του ΚΚΕ, εκείνων  που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την εναλλακτική πολιτική μας πρόταση, αναγνωρίζουν τον αγωνιστικό πολιτικό ρόλο και τη συμβολή του Κόμματος. Τα Ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στήριξε το ΚΚΕ βγήκαν ενισχυμένα .Ιδιαίτερα μεγάλη σημασία έχει ότι στήριξαν τα ψηφοδέλτιά μας άνθρωποι από τα εργατικά λαϊκά στρώματα, με τα πιο οξυμένα προβλήματα.
Ο εργαζόμενος λαός θα αντιμετωπίσει άμεσα ένα νέο κύμα αντεργατικών, αντιλαϊκών μέτρων, νέο κύμα αυταρχισμού, καθώς η κρίση θα οξυνθεί, τόσο στην Ελλάδα όσο και γενικότερα στην Ευρώπη. Η αύξηση της δύναμης του ΚΚΕ περικλείει σημαντική δυναμική για τους αγώνες που έρχονται.Το επόμενο βήμα πρέπει να γίνει τη Δευτέρα 15 του Νοέμβρη, 6:00 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στο συλλαλητήριο που έχει καλέσει το ΚΚΕ, προκειμένου να διατρανωθεί η αντίθεση της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού ενάντια στο Μνημόνιο, και με σύνθημα να πληρώσουν τα βάρη της κρίσης οι ένοχοι, τα μονοπώλια, η πλουτοκρατία και όχι ο εργαζόμενος λαός. Όσοι αποτέλεσαν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, οι εκλεγμένοι καθώς και το σύνολο των μελών και φίλων του ΚΚΕ στο Δήμο μας βρισκόμαστε από την επόμενη κιόλας μέρα στον αγώνα για την επιτυχία του συλλαλητηρίου.
Η συσπείρωση λαϊκών δυνάμεων, σε αντίθεση με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, σε ριζική αντίθεση με τη βαρβαρότητα του Μνημονίου, τις επιλογές του ΔΝΤ και της ΕΕ με στόχο ένα μνημόνιο διαρκείας, πρέπει να διευρυνθεί και στο δεύτερο γύρο. Καμιά ψήφος υπέρ των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ( Σγουρός) ή της ΝΔ( Κικίλιας) στην περιφέρεια Αττικής, κανένα δίλημμα υπέρ του ενός( Νικολάου) ή του άλλου ( Ξύδη) εκπροσώπων της Ν.Δ και του ΛΑΟΣ στο Δήμο μας. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ  δεν θέλουν και  δεν μπορούν να αλλάξουν. Η μέχρι τώρα θητεία των ίδιων προσωπικά ή και  άλλων στελεχών  της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ  όχι μόνο δε δίνει καμιά εγγύηση απειθαρχίας και αντίστασης στις αντιλαϊκές επιλογές του «Καλλικράτη», αλλά και σημαδεύτηκε από την υλοποίηση  της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής.
ΓΙΑΥΤΌ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ  ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ  ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΑΚΥΡΟ Ή ΛΕΥΚΟ. Να συνεχίσουν με αποφασιστικότητα στο δρόμο που άνοιξε και μπορεί με την ένταση των αγώνων  να οδηγήσει το λαό να ζήσει καλύτερες μέρες.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου