Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΩΜΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ!!!


Ο φανατισμός μερικές φορές οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Μεγίστη ασέβεια προς τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη μας Μίμη Πλέσσα από τον  Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Χολαργού κ. Παναγιώτη Μακρίδη (πάνω φωτό).    Συγκεκριμένα: Σε εκδήλωση προς τιμήν  του Μίμη Πλέσσα στο Αμφιθέατρο Χολαργού (10/11) αντί ο κ. Μακρίδης στον πρόλογό του να αφιερώσει δυο λεπτά για τον σπουδαίο καλλιτέχνη, κυριεύθηκε από φανατισμό και άρχισε να κάνει αισχρή προπαγάνδα υπέρ του Νικολάου μέσα στον δημόσιο χώρο όπου ο κόσμος είχε πάει να παρακολουθήσει την μουσική συναυλία!!!
Ο ασυγκράτητος κ. Μακρίδης άρχισε να λέει:  «Ευχαριστώ που με τιμήσατε με την ψήφο σας στις δημοτικές εκλογές και με εκλέξατε κοινοτικό σύμβουλο Χολαργού. Όμως, η μεγάλη μάχη είναι την ερχόμενη Κυριακή και πρέπει να την κερδίσουμε. Δυστυχώς όμως, ενώ από την πλευρά μας επιδεικνύεται πολιτικός πολιτισμός από την πλευρά του κ. Ξύδη υπάρχει φανατισμός και ξήλωμα των πανώ. Ο δε δήμαρχος Παπάγου λέει στους Παπαγιώτες ότι  στις μεθαυριανές εκλογές πρέπει να εκλεγεί δήμαρχος Παπάγου. Ε λοιπόν εμείς του απαντάμε ότι  αυτό εδώ το δημοτικό μέγαρο υπάρχει μόνο για τον  δήμαρχο Χολαργού και αυτός είναι ο δήμαρχός μας ο Δημήτρης Νικολάου»!!!
Τελικά τον φρενάρησε ο εκδότης του «Παρατηρητή» ο οποίος του συνέστησε να πάψει να κάνει τέτοια προπαγάνδα μέσα στο Πολιτιστικό Κέντρο.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Μακρίδης δεν σεβάστηκε ούτε την επιθυμία των διοργανωτών της εκδήλωσης (Εθνικό Ωδείο) οι οποίοι είχαν ζητήσει να μην γίνει προεκλογική αναφορά στην μουσική τους εκδήλωση!!! 
Λυπούμαστε για όσα αναφέρουμε για τον κ. Μακρίδη του οποίου εκτιμούμε το έργο στο Πολιστιτικό Κέντρο Χολαργού. Όμως υπέπεσε σε ...φάουλ το οποίο οφείλουμε να επισημάνουμε.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΥΜΝΕΙ!!!

Ο Παναγιώτης Μακρίδης στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2006, είχε νιώσει στο πετσί του την αήθη συμπεριφορά του Νικολάου να τον αποκλείσει από το ψηφοδέλτιο, την ώρα που ο πρώτος είχε αποδεχθεί την πρόσκλησή του Δημάρχου για συμμετοχή σε αυτό. Ο τότε Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, ερχόμενος στα γραφεία του «Παρατηρητή», σε σύντομη συνέντευξή του είχε αναφερθεί στις απαράδεκτες συνθήκες που βίωνε  υπό τον Νικολάου.
Και όμως σήμερα, ο κ. Μακρίδης όχι μόνον …γλείφει τον Νικολάου με προπαγανδιστικές ομιλίες αλλά δεν σέβεται και τον ρόλο που έχει ως Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, ρόλος που οφείλει να περιορίζεται σε αποκλειστικά πολιτιστικού περιεχομένου ομιλίες, ειδικά όταν σε μια από αυτές τιμάται ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου