Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ!



Ο κ. Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε τα νέα βάρβαρα μέτρα! Με επιπλέον αυξήσεις του ΦΠΑ, με άδειασμα στο καλάθι της νοικοκυράς, με δραματικές περικοπές στην υγεία, με προοπτικές απολύσεων στις ΔΕΚΟ κ.λ.π.  Μέτρα τα οποία τσακίζουν, λυγίζουν  ολοένα και περισσότερους Έλληνες, οδηγώντας σε εξαθλίωση όλο και νέες ελληνικές οικογένειες. Μέτρα που λαμβάνονται, όχι για να βγάλουν την Ελλάδα από τον βούρκο, ούτε για να μειώσουν το δημόσιο χρέος της χώρας. Είναι μέτρα ραγιαδισμού και αιώνιας υποταγής της πατρίδας μας στους  διεθνείς τοκογλύφους. Η Ελλάδα με τον Παπανδρέου έχει ενυποθηκεύσει   όλη την δημόσια περιουσία της χώρας ώστε να πληρωθούν οι δανειστές μας, σε περίπτωση που δεν μπορούμε να τους αποπληρώσουμε σε χρήμα. Και επειδή το χρέος στους τοκογλύφους μας θα αυξάνεται διαρκώς και επειδή δεν μπορούμε να πληρώνουμε σε χρήμα επ’ άπειρον, μια και ο ελληνικός λαός και το Δημόσιο σύντομα θα στραγγίξουν, η δημόσια περιουσία της χώρας θα δοθεί  στους  τοκογλύφους μας έναντι…πινακίου φακής. Αυτό σημαίνει ότι και τα νησιά μας και η Ακρόπολη και όλη η Ελλάδα θα παραδοθεί στις ξένες δυνάμεις κατοχής.
Ο κ. Παπανδρέου και οι συνεργάτες του ανέβηκαν στην εξουσία και σήμερα με την πολιτική τους ξεπουλάνε την Ελλάδα στους ξένους οικονομικούς κατακτητές! Η πατρίδα μας και ο λαός της ζουν την χειρότερη κατοχή της ιστορίας τους.
Προ ημερών –υποτίθεται- ότι εορτάστηκε η …θυσία των αγωνιστών του Πολυτεχνείου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Από την μεταπολίτευση κι εδώ όμως, η Δημοκρατία βιάζεται από τους πολιτικούς μας, ενώ σήμερα οι ίδιοι μοιραίοι άνθρωποι εκποιούν την περιουσία και την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος.
 Δεν υπάρχει χαραμάδα ελπίδας. Δεν υπάρχει αύριο και σωτηρία για τον Έλληνα. Τον σκότωσαν οι πολιτικοί ταγοί της μεταπολίτευσης. Το αύριο του Έλληνα ζωγραφίζεται στην απελπισία του 20χρονου παλληκαριού που αυτοκτόνησε σήμερα  18 Νοεμβρίου στα Γιάννενα!
Εκεί οδηγεί την Ελλάδα και τους νέους η κυβερνητική πολιτική. Στην αγχόνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου