Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ!

Τι έλεγε ο Νικολάου λίγες  ημέρες πριν από τον 2ο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης 

                                                                    
Μέχρι και 3-4 ημέρες πριν από την αναμέτρηση του 2ου γύρου των εκλογών, ο Νικολάου εμφανιζόταν τόσο σίγουρος για την νίκη του, ώστε το διαλαλούσε δεξιά και αριστερά, σχολιάζοντας υποτιμητικά τον αντίπαλό του Β.Ξύδη. Η πιο χαρακτηριστική του ατάκα ήταν «Η αρκούδα θα καταπιεί το ψάρι» εννοώντας ότι ο ίδιος είναι η…αρκούδα και το ψάρι… ο Ξύδης!!!
Τελικά το …ψάρι κατάπιε την αρκούδα.
Αλλά και την Τρίτη 9 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Νικολάου επικοινώνησε από το γραφείο του στο Δημαρχείο, με τον εκδότη του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ από τον οποίο ζήτησε προγνωστικά για το αποτέλεσμα των εκλογών του 2ου γύρου. Ο Βραχιολίδης του απάντησε ότι δεν μπορούσε να κάνει προγνωστικά γιατί το θεωρούσε εξαιρετικά παρακινδυνευμένο.
Αμέσως ο Νικολάου του απάντησε με σιγουριά και αλαζονεία: «Θα σου πω εγώ. Θα τρίβεις τα μάτια σου με το αποτέλεσμα που θα δεις. Δεν θα το πιστεύεις» (!!!).
Με την ατάκα αυτή ο Νικολάου εννοούσε ότι θα επικρατούσε με μεγάλη διαφορά του Ξύδη. Τελικά, απ’ότι μαθαίνουμε ακόμη και σήμερα ο Νικολάου τρίβει και ξανατρίβει τα μάτια του μην μπορώντας να πιστέψει πώς του ήρθαν τόσο ανάποδα τα προγνωστικά: έχασε ο ίδιος με διαφορά 20 ποσοστιαίων μονάδων!!!

1 σχόλιο:

  1. Οι απειλες Νικολαου που εκανε τηλεφωνικα στο μισο Χολαργο πριν το ΣΚ δειχνουν τι καθαρμα ειναι και πως εχει μαθει να κινειται. Τωρα εφαγε οσο εφαγε και θα την κανει (σιγα μη χασει τον υπνο του για το τι κανει ο δημος αφου πια δεν εχει πλειοψηφια για να περναει τα δικα του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή