Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ


Χριστουγεννιάτικη συναυλία την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου
(11.30 π.μ.) στο «Μίκης Θεοδωράκης»

Οι μουσικές συναυλίες που διοργανώνει το Εθνικό Ωδείο Χολαργού είναι εκπληκτικής ομορφιάς και συγκινούν όσους έχουν την τύχη να τις παρακολουθούν.
 Έτσι, στις 24 Οκτωβρίου και την 1η Δεκεμβρίου, οι θεατές της μουσικής παράστασης  του Εθνικού Ωδείου στο Αμφιθέατρο Χολαργού έζησαν μια μουσική πανδαισία που μάγεψε τους πάντες. Η πρώτη συναυλία ήταν αφιερωμένη στον αγώνα των Ελλήνων ενάντια στον εισβολείς Ιταλούς του 1940 με τραγούδια πατριωτικά που έγραψαν την δική τους ξεχωριστή ιστορία,  ενώ η δεύτερη συναυλία ξεσήκωσε θύελλα ενθουσιασμού ανάμεσα στο κοινό  για τον υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό που επέδειξε η μπάντα η οποία αποτελείτο από όλη την μουσική αφρόκρεμα του ωδείου.

Επικεφαλής του συγκροτήματος ήταν η καθηγήτρια  πιάνου, ακορντεόν και τραγουδίστρια Δήμητρα Καραμπεροπούλου, ενώ συγκίνησε με την αριστοτεχνική του δεξιοτεχνία στην κιθάρα, ο Νίκος Δημοσθένους.  Φανταστικές ήταν και οι τραγουδίστριες Άννα, Ειρήνη και Θένια οι οποίες διέπρεψαν τόσο στα ελληνικά όσο και στις ξένες μελωδίες.
Την ερχόμενη Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί, το Εθνικό Ωδείο διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση με την συμμετοχή όλων των τμημάτων υποδομής.
Να είστε όλοι εκεί, θα ενθουσιαστείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου