Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΝΝΕΦΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΣΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Κ. ΚΑΡΚΩΤΗ

                                                                               
Έχουμε μπει σε έναν φαύλο κύκλο βίας με ληστείες και κλοπές, χωρίς να λείπει η χρήση όπλου, εγκληματικές πράξεις οι οποίες δεν έχουν τελειωμό ακόμη και μέρα μεσημέρι.
Γύρω στις 1.15 σήμερα το μεσημέρι ένας 16χρονος, βοηθούμενους από δύο 25χρονους που κρατούσαν τσίλιες (όλοι τους ήταν  γύφτοι), έσπασε το πίσω παράθυρο από το αυτοκίνητο τζιπ μάρκας HONDΑ του γνωστού ιατρού γαστρεντερολογου Κυριάκου Καρκώτη. Έβαλε το χέρι του, άνοιξε την πόρτα και αφαίρεσε από το πορτ μπαγκάζ του οχήματος την τσάντα του γιατρού ο οποίος είχε μέσα σε αυτή έγγραφα και -κυρίως- το βιβλίο εσόδων-εξόδων του ιατρείου του!
Το περιστατικό που έλαβε χώρα έξω από το ιατρείο του κ. Καρκώτη στην οδό Βουτσινά 105, αντιλήφθηκε την τελευταία στιγμή διερχόμενος πολίτης, όμως οι διαρρήκτες πρόλαβαν και τράπηκαν σε φυγή αφού προηγούμενως είχαν αρπάξει την τσάντα του γιατρού.
Ο κ. Καρκώτης (τον βλέπουμε στην φωτογραφία δίπλα στο παραβιασμένο τζάμι του αυτοκινήτου του) δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα κλοπής με πανομοιότυπο τρόπο.

Η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Όσο και αν είναι φιλότιμες και γενναίες οι προσπάθειες της ομάδος ΔΙΑΣ της Αστυνομίας για τον περιορισμό της εγκληματικότητας, οι κλοπές και οι ληστείες σημειώνονται με τέτοια ταχύτητα που είναι αδύνατον να τις προλάβεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου