Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

TO ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ...ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Οι Foolstop είναι το ανερχόμενο alternative rock μουσικό συγκρότημα, το οποίο κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές.
Ήδη μέσα σε 3 χρόνια έχει καταφέρει πολλά: Αναδείχθηκε μέσα στα καλύτερα 21 νεανικά μουσικά συγκροτήματα στον διαγωνισμό που διοργανώνει η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, το γνωστό ως schoolwave. Τόσο το 2009 όσο και το 2010 οι Foolstop διακρίθηκαν στην συναυλία που πραγματοποιείται από τους μαθητές στο Θέατρο Βράχων, κατά τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.
Φέτος, στο ένθετο ειδικό περιοδικό των ΝΕΩΝ, οι Foolstop φιγουράρουν στην πρώτη θέση του αφιερώματος, δείχνοντας αν μη τι άλλο ότι έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις ακόμη και ανάμεσα στα μέλη της διοργανωτικής επιτροπής.
Το συγκρότημα απαρτίζουν τέσσερα μέλη:. Ο Αποστόλης (κιθάρα), o Ντίνος (μπάσο), ο Γιώργος (ντραμς) και ο Ηλίας (τραγούδι), όλοι τους 18άρηδες-19άρηδες φοιτητές, κάτοικοι του Χολαργού.

Η μουσική τους, με έντονα χαρακτηριστικά ροκ, εμπλουτίζεται με το δικό τους προσωπικό στυλ. Οι Foolstop αρέσκονται στο να διαφοροποιούνται μέσα από τις διασκευές τους, τα λογοπαίγνια και τα …παραπλανητικά τους μηνύματα. Άλλωστε και ο τίτλος του συγκροτήματός τους, ενώ ηχητικά παραπέμπει στο Fullstop (τελεία), τελικά είναι Foolstop (ανόητη παύση).
Αν και τα τραγούδια τους είναι σε αγγλικό στίχο, στην τελευταία συναυλία τους πειραματίστηκαν αρκετά πετυχημένα με τον ελληνικό στίχο. Έχουν συμμετάσχει σε δύο ζωντανές εκπομπές του μουσικού τηλεοπτικού σταθμού MAD, έχουν παίξει σε γνωστά κέντρα, ενώ πρόσφατα φιλοξενήθηκαν σε ολοσέλιδο αφιέρωμα από το νεανικό-αθλητικό περιοδικό Flipside.
Μπράβο στους νεαρούς Χολαργιώτες και τους ευχόμαστε και σ΄ανώτερα.

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΔΡΥΜΩΝΑΚΟΣ



Ο Χολαργιώτης Γιάννης Δρυμωνάκος , μετά την περιπέτεια που είχε και την άδικη τιμωρία του, η οποία του στοίχισε συμμετοχή και διακρίσεις τα τελευταία δύο χρόνια, επέστρεψε δριμύτερος στις πισίνες και στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις,. Χθες το απόγευμα 12 Αυγούστου, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 200 μ. πεταλούδα, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί προσωπική δικαίωση για τον Γιάννη Δρυμωνάκο, ο οποίος στερήθηκε αδίκως την συμμετοχή του στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από την πρώτη στιγμή που…ανακάλυψαν ύποπτο δείγμα στα ούρα του φώναζε για την αθωότητά του, τονίζοντας ότι έπεσε θύμα απάτης. Ήδη προ δύο μηνών περίπου αθωώθηκε από τα ποινικά Δικαστήρια και επανήλθε δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους, κατακτώντας στην πρώτη διεθνή συμμετοχή του το χάλκινο μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες. Συγχαρητήρια.

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ...ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ! ΠΡΩΤΟΣ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΗΛΙΚΙ;

Ο Δήμαρχος Χολαργού Δημήτρης Νικολάου επιμένει να κατέβει για Δήμαρχος ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η Ν.Δ. Έδωσε το...χρίσμα μόνος του στον εαυτό του και ποιος τον σταματά! Ήδη έχει νοικιάσει δύο εκλογικά κέντρα, ένα σε κάθε Δήμο:
Το πρώτο εκλογικό κέντρο είναι αυτό που είχε και στις προηγούμενες εκλογές (φωτό), ακριβώς πάνω από την καφετέρια TEASE, ενώ το νέο εκλογικό κέντρο βρίσκεται στου Παπάγου (φωτό), δίπλα από το Δημοτικό Μέγαρο του Δήμου, εκεί όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν η Δημοτική Επιχείρηση του Παπάγου, η οποία και έκλεισε πρόσφατα.
Μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες, ο Νικολάου μόλις ξενοικιάστηκε ο χώρος, πλησίασε αμέσως τον ιδιοκτήτη και του είπε: "Σου δίνω 10.000 € για να το νοικιάσω έως τον Νοέμβριο". Αμέσως επετεύχθη η συμφωνία.
Τώρα, αν το τελικό συμφωνηθέν ποσό είναι 10.000 € ή λιγότερα, αυτό δεν τον ξέρουμε, πάντως γεγονός είναι ότι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου επείσθη αμέσως από το...κύρος του Νικολάου!!!
Το ότι ο Νικολάου έχει λεφτά είναι γεγονός, άλλωστε ο άνθρωπος δεν το κρύβει. Το ότι κυκλοφορεί με την πολυτελή Mercentes και το τζιπ 4χ4 , μαρτυράει πολλά. Το ότι ..φυσσάει το χρήμα με άνεση για να κλείνει συμφωνίες σαν την παραπάνω, προλαβαίνοντας όλους τους αντιπάλους του, είναι πασιφανές.
Σε σημείο μάλιστα που πολλοί λένε: Το δημαρχιλίκι είναι και μια προσοδοφόρα επιχείρηση! Και δεν εννοούμε τίποτε παραπάνω εκτός από τα έξοδα παραστάσεως της τίμιας δουλειάς του δημάρχου.

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

μεγάλη επιτυχία του Αστυνομικού τμήματος Χολαργού: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΙΑ !


Δύο 30χρονοι Γεωργιανοί,  ο ένας εκ των οποίων είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία (για υπόθεση ναρκωτικών), συνελήφθησαν λίγο μετά την εγκληματική τους πράξη.  Η γκαγκστερικού τύπου ληστεία με επίθεση, ήταν  καλά σχεδιασμένη από τους δύο κακοποιούς. Περίμεναν την 63χρονη να βγει από το σπίτι της, το οποίο βρίσκεται κοντά στην Λ. Μεσογείων στον Χολαργό και αφού της έκλσεισαν το στόμα, την έβαλαν στο σπίτι της και την έδεσαν με ειδική μονοτική ταινία στα χέρια, στα πόδια και στο στόμα.
Την ξάπλωσαν κάτω και της ξάφρισαν από το σπίτι κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές, συνολικής αξίας 200.000 € περίπου!!!
Λίγο μετά την ληστεία, η ατυχής γυναίκα απευθύνθηκε στην Αστυνομία. Από τις περιγραφές της, οι Αστυνομικοί του τμήματος Χολαργού σχημάτισαν σαφή εικόνα για τον ένα από τους δύο εγκληματίες. Άρχισε η εξονυχιστική έρευνα στο κέντρο της Αθήνας, ώσπου λίγες ώρες μετά την εγκληματική τους πράξη, συνελήφθη ο ύποπτος, ο οποίος δεν άργησε να μαρτυρήσει και τον συνεργό του.
Οι δύο κακοποιοί προσήχθησαν στην Ασφάλεια και ειδοποιήθηκε η παθούσα, η οποία και τους αναγνώρισε.
Η έρευνα συνεχίστηκε στα σπίτια των Γεωργιανών και εντοπίστηκε η μεγαλύτερη ποσόστητα των κλαπέντων, τα οποία και παραδόθηκαν στην 63χρονη Χολαργιώτισσα.
Το περιστατικό που σημειώθηκε στις 5 Αυγούστου, αποτελεί μία ακόμη επιτυχία του Αστυνομικού τμήματος Χολαργού, το οποίο αποδεικνύει ότι λειτουργεί και δεν βρίσκεται σε διακοπές.
Μπράβο στα παιδιά του τμήματος.

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

-ανοικτή επιστολή

Αξιότιμε, επί της Δικαιοσύνης Υπουργέ, κ. Χάρη Καστανίδη,



Πολύς αχός ακούγεται, αλλά ντουφέκια ακόμη δεν πέφτουν... Δυστυχώς κατά τις ενδείξεις , αναμένεται να καεί το πελεκούδι, αν παρ ελπίδα τα ανευθύνως έως στιγμής, διαδιδόμενα,πάρουν σάρκα και οστά με πράξεις του Υπουργείου σας...
H συνέχεια http://www.pressbank.blogspot.com/
Τα… μπουμπούκια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΣ (π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΛΙΟΥ):

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΡΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ!


Ο πρώην Δήμαρχος Ιλίου Β. Κουκουβίνος δεν διάλεξε τυχαία την 6η Οκτωβρίου 2005, οπότε τιμάται η μνήμη της Ερωτηίδος! μάρτυρος για να κάνει τη μεγάλη λοβιτούρα, με Δημο-κρατικές πλαστογραφίες, παρδόν διαδικασίες. Υπάρχει "ιστορικό".

Εξηγούμε, κυρίως με χιούμορ, όπως πάντα :

Το Δεκέμβριο του 2004, όταν ο Σπύρος Καρατζαφέρης αποκάλυπτε την ερωτική, την παρα-δικαστική και την λοιπή παρά-φύσιν δράση του πρώην Αττικής Παντελεήμονα, ο Βασ. Κουκουβίνος ανελάμβανε την υπεράσπισή του μέσω του εκδιδόμενου από τον ίδιο περιοδικού "ΙΛΙΟΝ" με χρήματα των δημοτών και έγραφε:

"ΑΞΙΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ο Μητροπολίτης Αττικής Παντελεήμων", ενώ ακολουθούσε ο χαιρετισμός: "Η σοφία, η σύνεση και η αγάπη που δείξατε είναι εκείνα που σας καθιστούν λαοφιλή και σεβαστόν". Και μή χειρότερα.

Το 2007 έσπευδε, ως μάρτυρας υπερασπίσεως, να βοηθήσει τον παιδ-εραστή παπά-Φώτη του Ιλίου, ο οποίος είχε συλληφθεί και στη συνέχεια καταδικάστηκε για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιον. Αρα, υπήρχαν και χειρότερα.

Ολα αυτά χωρίς αιδώ και χωρίς τσίπα.

Εύλογα, λοιπόν, διάλεξε την 6η Οκτωβρίου 2005 - της Ερωτηίδος μάρτυρος - για να κάνει τη λοβιτούρα. Και δεν φτάνει που υποχρέωσε τους συμβούλους του στο Δ.Σ. να ψηφίσουν δαπάνη 53.550€ ως συμμετοχή στη δήθεν προμήθεια επίπλων & Η/Υ λόγω μετακόμισης του Επιτρόπου στο Περιστέρι (περιοχή Τσαλα-βούτα!!). Στη συνέχεια πλαστογράφησε την Απόφαση του Δ.Σ. και δαπάνησε τα 53.000 € (!!!) για να προμηθευθεί …όμβρια!, περιβάλλοντα χώρο!! κτισίματα!!! και λοιπά χρειώδη για τη μετακόμιση του Επιτρόπου. Την …"προμήθεια" των ομβρίων κλπ την ανέθεσε σε κάποιον σιδερά στα Ασπρα Χώματα Περιστερίου και την ενέταξε στις προμήθειες επίπλων του Δήμου με κωδικό 7133.

Το αίσχος των αισχών, όλων των εποχών.

Στο Α΄ Τριμελές Εφετείο, στις 29 Σεπτεμβρίου, οπότε τιμάται η μνήμη της Πετρωνίας μάρτυρος, θα δούμε αν θα τον πάρουν με τις …πέτρες οι δικαστές ή αν θα απολογηθεί για τα εκκλησιαστικά του "ΧΟΎΓΙΑ". Δυστυχώς, ο εισηγητής του αίσχους κύριος Χρ. Μπαρμπαγιάννης και ο συνεργός στην πλαστογραφία Πρόεδρος του Δ.Σ. τη γλύτωσαν και παραμένουν ακόμα σε αμειβόμενες θέσεις.

Ελπίζουμε το χιούμορ να μη μας οδηγήσει πάλι στο εδώλιο, όπως συνέβη με τον Δήμαρχο-"ναύαρχο", ο οποίος απασχόλησε ασκόπως δύο δικαστήρια, αγωνιζόμενος να αποδείξει οτι εκ προθέσεως έγινε ο διαχωρισμός της ναυ-αρχίδας. Ο κύριος Κουκουβίνος, εξ όσων πληροφορούμεθα και γνωρίζουμε, είναι αξιοπρεπής και δεν γυρεύει να τα 'κονομήσει από τα δικαστήρια. Αλλωστε, αρκετά «κονόμησε» από την τίμια δουλειά του Δημάρχου. Σε αντίθετη περίπτωση, προ-μηνύονται νέες "επιτυχίες", νέες ζαλάδες και νέες φουρτούνες.

Και λίγα λόγια για τον τίμιο Επίτροπο της εκκλησίας, παρδόν του Ελεγκτικού στο Περιστέρι. Αυτός πήρε αναβολή για να δικαστεί στις 11-1-11 (οι χαρτοκλέφτες τραβάνε μόνο άσσους) στο Β΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο, ενώ στο αμαρτωλό Επιτροπείο Περιστερίου υπηρετεί ακόμα η τίμια υπάλληλος του Ελεγκτικού που ρήμαξε τον ΟΕΕΚ, παραδίδοντας μαθήματα τοπογραφίας, νοσηλευτικής, εικαστικών τεχνών, αερίων καυσίμων και λοιπών …καυσαερίων στα δημόσια ΙΕΚ. Τα εντάλματα τα εξέδιδε ο σύζυγός της και τα θεωρούσε ένα άλλο φρούτο του Ελεγκτικού, που τελευταία έγινε διάσημος ως Πρόεδρος της ΑΓΡΟΓΗΣ του Χατζηγάκη. Ο Πρόεδρος του Ελεγκτικού τί κάνει; Ποινικά, πάντως, η υπόθεση οδεύει προς το Κακουργοδικείο.

Ολο μπουμπούκια βγάζει αυτός ο τόπος.