Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΤΙΝΑ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ: ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Η Ντίνα Καλλιοντζή, οριστικά κατέρχεται ως υποψήφια Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, με τον συνδυασμό της "ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ". Το δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα μας, σήμερα το μεσημέρι, μετά από απόφαση που έλαβε σε τελική συνάντηση που είχε  το πρωί (11/9) με τους συνεργάτες της.
Μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα μας, είπε:
"Αποφάσισα εγώ και οι συνεργάτες μου να διεκδικήσουμε την ψήφο των δημοτών Χολαργού και Παπάγου στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Γνωρίζουμε ότι η προσπάθειά μας είναι δύσκολη, γνωρίζουμε ότι απέναντί μας θα υπάρχουν ταυτόχρονα οι υποψηφιότητες τόσο του Νικολάου όσο και του Ξύδη, όμως, στην ζωή μου έμαθα να αγωνίζομαι στα δύσκολα. Το ίδιο αποφάσισα να κάνω και τώρα, μαζί με τους συνεργάτες μου. Πιστεύω ότι στην έντιμη αυτή προσπάθειά μας, θα έχουμε την στήριξη των δημοτών".
Η Ντίνα Καλλιοντζή τελικά απέδειξε ότι εκτός από γενναία, είναι και συνεπής προς τις διακηρύξεις της και προπαντός αξιοπρεπής με τον εαυτό της και τους δημότες. Αυτά που είπε αυτά και κάνει. Δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό της και δεν κάνει πίσω. Σε αντίθεση με άλλους υποψηφίους που με βαρύγδουπα λόγια και συγκεντρώσεις-εκδηλώσεις ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους, αλλά τελικά έβαλαν την ουρά στα σκέλια και ...προσκύνησαν τους πολιτικούς δεινοσαύρους Νικολάου-Ξύδη (βλέπε Τίγκα-Δασκαλόπουλο), η Ντίνα Καλλιοντζή έχει τα κότσια να αντιπαραθέσει την υποψηφιότητά της απέναντι στον Ξύδη και στον Νικολάου!
Το εγχείρημά της αν και φαίνεται πολύ δύσκολο, γιατί πρέπει να τα βάλει με τον μηχανισμό που έχουν δημιουργήσει ως δήμαρχοι τόσο ο Νικολάου όσο και ο Ξύδης, εν τούτοις η Ντίνα Καλλιοντζή δεν δείχνει να λιποψυχεί. Άλλωστε, το έλεγε στους συνεργάτες της "Ή θα πάω στο σπίτι μου ή θα κατέβω υποψήφια Δήμαρχος". Η ίδια αποφάσισε γενναία να δει κατάματα την αλήθεια: Αφού εκτέθηκε ενώπιον των δημοτών, αφού ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, δεν θέλησε να απογοητεύσει όσους πίστεψαν σε αυτήν και στις διακηρύξεις της.
Έλαβε λοιπόν την γενναία απόιφαση να κατέβει για Δήμαρχος.
Αυτή είναι η μεγάλη ειδοποιός διαφορά της Ντίνας Καλλιοντζή με τους άλλους υποψηφίους Δημάρχους Τίγκα και Δασκαλόπουλο: Ο μεν Κώστας Τίγκας, αφού δημοσίως χαρακτήρισε τους Νικολάου-Ξύδη "Δημάρχους του χτες", αφού δήλωσε με βεβαιότητα ότι θα κατέλθει για Δήμαρχος, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα νικήσει (!), τελικά μέσα σε σύντομο διάστημα εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο Νικολάου!!!
Ο δε Χρήστος Δασκαλόπουλος, αφού χαρακτήρισε τον Ξύδη "κυβερνήτη της παντόφλας" (πλεούμενο  κατώτερης κατηγορίας), αν και δεδηλωμένων αριστερών τάσεων, εντάχθηκε στον συνδυασμό του, ακροδεξιάς αντίληψης, Ξύδη!!!
Τιμούμε την στάση της Ντίνας Καλλιοντζή και της ευχόμαστε εγκάρδια καλή επιτυχία. Πιστεύουμε ότι οι Χολαργιώτες και οι Παπαγιώτες θα εκτιμήσουν την καθαρότητα, εντιμότητα, γενναιότητα και συνέπεια της νέας υποψηφίας Δημάρχου, προκρίνοντας την υποψηφιότητά της και στέλνοντας ταυτόχρονα σπίτι τους τους πολιτικούς δεινόσαυρους-ιπποπόταμους Νικολάου-Ξύδη.

Θα είχαμε να προτείνουμε κάτι τελευταίο: Αν οι Ξύδης-Νικολάου δεν θέλουν να πάνε σπίτι τους, τότε ας στηρίξουν την υποψηφιότητα της Ντίνας Καλλιοντζή. Το ίδιο ας κάνουν και οι Τίγκας Δασκαλόπουλος.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΣΑΣ:ΣΚΕΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ

                                                  
Δείτε φωτογραφίες και βγάλτε συμπέρασμα για  έναν δήμο-καθρέφτη για τους τουρίστες που έρχονται στην χώρα μας. Η Λούτσα ή ΑΡΤΈΜΙΔΑ όπως έχει επικρατήσει τελευταία, είναι η πρώτη πόλη με την οποία έρχεται σε επαφή ο τουρίστας που φθάνει στην χώρα μας, έστω κι από ψηλά. Έστω και αν δεν είναι Γλυφάδα, η Λούτσα θα έπρεπε να είναι η νέα Γλυφάδα από τότε που παραδόθηκε προς χρήση το νέο αεροδρόμιο της Αθήνας. Και όμως, ο Δήμος αυτός εν έτει 2010, παρουσιάζει μια άθλια εικόνα.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι παρμένες από τον Απρίλιο του 2010 έως και 10 ημέρες πριν, το τέλος Αυγούστου.

Μία πόλη που θυμίζει περισσότερο χαβούζα, παρά έναν τουριστικό δήμο-θέρετρο για πολλούς Αθηναίους και μη. Σκουπίδια, μπάζα και ακαθαρσίες συνθέτουν το σκηνικό αυτής της πόλης, που τελικά αποτελεί προσβολή για όλους μας.
O Δήμαρχος Λούτσας κ. Αλτιπαρμάκης, ο οποίος τώρα θέλει να διεκδικήσει τις εκλογές στον διευρυμένο δήμο Λούτσας-Σπάτων θέλαμε να ξέραμε δεν ντρέπεται ή είναι σαν πολλούς άλλους χοντρόπετσους δημάρχους που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν; Οι εικόνες αυτές δεν καταλαβαίνει ότι δεν τον τιμούν αλλά προσβάλλουν όλη την χώρα;
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος Λούτσας κατηγορείται για κακοδιοίκηση. Όμως νομίζουμε ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο εστάλησαν στην ιστοσελίδα μας από δημότες. Εάν κάποιες από αυτές δεν ισχύουν σήμερα 10 Σεπτεμβρίου,, γιατί είπαμε,τραβήχτηκαν από τον Απρίλιο έως και το τέλος Αυγούστου, αυτό δεν αλλάζε σε τίποτε τα πράγματα. Μέχρι πριν από 10 ημέρες ίσχυε αυτή η απαράδεκτη κατάσταση. Και ο Δήμαρχος αυτός θέλει να ξανα-αναλάβει τα ηνία του δήμου του!!!Τι να πούμε; Απλά, δείτε τις φωτογραφίες και σιχαθείτε...

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ...ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ!

Την ουρά κάτω από στα σκέλια έβαλαν οι άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι του διαμερίσματος Χολαργού-Παπάγου, μόλις έμαθαν ότι η Ν.Δ. δεν δίνει το χρίσμα σε κανέναν και προσπαθώντας να ...σώσουν τον εαυτό τους αναζήτησαν προστασία κάτω από την σκέπη των δύο παλαιοντολογικών αυτοδιοικητικών!

Πρώτος απ’ όλους ο Κώστας Τίγκας,  
ενώ μόλις πριν από 2-3 μήνες σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα μας, χαρακτήριζε τους Νικολάου-Ξύδη "δημάρχους του χτες", προσχώρησε στον συνδυασμό του Νικολάου!!! Όσο και αν τιμούμε -και τιμούμε- τον Κώστα Τίγκα για το ήθος και την εντιμότητά του, εν τούτοις η ενέργειά του να υπαχθεί στο ψηφοδέλτιο του Νικολάου, αποτελεί μεγάλη πολιτική γκέλα και ανακολουθία προς τις διακηρύξεις του. Δίνει δηλαδή σαφή εντύπωση στους ψηφοφόρους του, ότι άλλα έλεγε και άλλα έκανε!
Η Σοφία Χρήστου           
και αυτή προβλέπεται να συνεργαστεί με το ψηφοδέλτιο του Νικολάου. Όμως, ακόμη περιμένουμε να μας απαντήσει στο ερώτημα που της υποβάλλαμε, πώς είναι δυνατόν να συνεργάζεται με έναν υποψήφιο Δήμαρχο που καταχρέωσε τον δήμο του (Νικολάου) και όχι με τον δήμαρχο που αφήνει οικονομικά υγιή τον δήμο του. (Ξύδης).
Ο Χρήστος Δασκαλόπουλος θα συνεργαστεί με τον Ξύδη.       
Όλοι οι παραπάνω, υποβάλλουν τα σέβη τους στις μπαγιάτικες και δίχως προοπτική μέλλοντος υποψηφιότητες Νικολάου-Ξύδη! Τα κριτήρια με τα οποία ο καθένας επιλέγει τον έναν ή τον άλλον Δήμαρχο, είναι καθαρώς προσωπικά και δεν αφορούν στο συμφέρον του δήμου. Επειδή η Σοφία Χρήστου και ο Κώστας Τίγκας τα ...τσούγκρισαν με τον Ξύδη, προσχώρησαν στον Νικολάου!!! Ενώ, ο Χρήστος Δασκαλόπουλος, όντας αριστερός, συνεργάζεται με τον ακροδεξιάς αντίληψης Ξύδη!!!
Είναι δυνατόν όμως να γίνεται αυτοδιοικητική πολιτική με προσωπικά κίνητρα; Να πούμε "Καληνύχτα σε Χολαργό-Παπάγο";
Δεν θα το κάνουμε. Από την εφημερίδα μας θα δώσουμε τον αγώνα μας να αποδοκιμαστούν και να καταψηφιστούν οι πολιτικοί δεινόσαυροι Νικολάου-Ξύδης.

Την ώρα που η εφημερίδα δινόταν για εκτύπωση, η Ντίνα Καλλιοντζή εξακολουθούσε να παραμένει αυτόνομη υποψήφια. Αν και η ίδια είχε δηλώσει ανοιχτή σε συνεργασίες, εκφράζοντας μάλιστα την εκτίμησή της προς τον Ξύδη, εντούτοις κρατούσε αρχές και πολιτικό ήθος, εξαντλώντας έως τελευταίας στιγμής τις όποιες πιθανότητες είχε να συγκροτήσει ανεξάρτητο συνδυασμό. Μπράβο της.

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Προσκλήσεις -Προκλήσεις στον Δήμο Παπάγου !!


Λάβαμε από δημότη Παπάγου-αναγνώστη της ιστοσελίδας μας, την παρακάτω επιστολή.
"Με τα χρήματα του δήμου και των δημοτών στέλνει Προσκλήσεις ο δήμαρχος Παπάγου
Β.ΞΥΔΗΣ.
Πολλοί δημότες έλαβαν χωρίς ταχυδρομείο για ευνόητους λόγους ,προσωπικές
προσκλήσεις -πρόκληση για την εποχή που διανύουμε- για το φεστιβάλ Παπάγου.
Μέσα, υπάρχουν 4 ατομικές προσκλήσεις (2 για δωρεάν παραστάσεις, και 2 αξίας 20€ η κάθε μια), όλα αυτά προφανώς έχουν κάποιο κόστος, το οποίο το πληρώνουν οι δημότες.
Λες και δεν ξέρουν οι δημότες ότι υπάρχει το φεστιβάλ Παπάγου εδώ και χρόνια!!
Και όλα αυτά ξαφνικά τώρα, 2 μήνες πριν τις εκλογές..
Τυχαίο; …  Δεν Νομίζω…"

Μήπως ο Δήμος Παπάγου μπορεί να μας απαντήσει; Οι δημότες καταγγέλλουν ότι τα χρήματά τους χρησιμοποιούνται από τον Δήμαρχο Παπάγου για να κάνει ο τελευταίος την προκελογική του εκστρατεία!