Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΣΥΣΤΑΤΑΙ Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!


Σε καιρούς κρίσιμους που η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεωκοπίας, με την μειωμένη εθνική κυριαρχία να επισείεται από τον Παπανδρέου κάθε τόσο ως το πιο πιθανό ενδεχόμενο, με το Αιγαίο να βρίσκεται σε μοιρασιά μετά από μυστική συμφωνία Παπανδρέου-Ερντογάν (ήδη σήμερα στην  Βουλή συζητήθηκε το θέμα), μερικοί φλογεροί άνθρωποι που αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης, αναγεννούν την ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Την ονομάζουν ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2010 για να ξεχωρίζει από την ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που προετοίμασε τον αγώνα της επανάστασης του 1821. 
Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, με την Ελλάδα να βρίσκεται σε πόλεμο (ήδη το λένε Κυβερνητικά χείλη, εννοώντας τον οικονομικό πόλεμο), δεν είναι καθόλου μακρινό το ενδεχόμενο ενός πραγματικού πολέμου. Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2010 ξεκινά από την περιοχή μας, για την σωτηρία της χώρας από τους εσωτερικούς και κατ' επέκταση εξωτερικούς εχθρούς της. 
Από τον Χολαργό-Αγία Παρασκευή μπαίνουν οι πρώτοι θεμέλιοι λίθοι της προσπάθειας και ήδη οι εμπνευστές της έχουν ετοιμάσει την διακήρυξή της, την οποία δημοσιεύουμε κατ'αποκλειστικότητα. Διαβάστε την και όσοι πιστοί, εκφράστε με την συμμετοχή σας την συμπαράταξή σας. Γι΄αυτό επικοινωνήστε με το e-mail:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ   ΦΙΛΙΚΗΣ   ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - 2010
                                    ======================= ==========

Η Φιλική Εταιρία είναι γέννημα ελεύθερα σκεπτόμενων  πολιτών  που διεπίστωσαν ότι το ισχύον πολιτικό-διοικητικό σύστημα από  την ίδρυση του ελληνικού κράτους, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ποτέ  λειτουργικό και κοινωνικά  ωφέλιμο. Αυτό οφείλεται στον αυθαίρετο αποκλεισμό των πολιτών από την διοίκηση της Χώρας, από μία δήθεν επίλεκτη «παρέα»  με συνέπεια  την ανυπαρξία  (α) πληροφόρησης των  Πολιτών  και (β) αποτελεσματικού ελέγχου της πολιτικής και των πολιτικών. Βαθμιαία  το κρατούν σύστημα, διαμορφώθηκε από μία ολιγαρχική ομάδα «επαγγελματιών» πολιτικών, οι οποίοι είχαν στόχο την διαιώνιση της «παρέας» τους στην Εξουσία, άσχετα με το συμφέρον, την χρηστή διοίκηση και την ευημερία του Εθνους.

Η δημιουργία φατριών, των γνωστών κομμάτων και ο τρόπος δικτατορικής και οικογενειοκρατκής λειτουργίας τους, αποθάρρυναν / απώθησαν την ανάμειξη στα «κοινά» των αξιοκρατικά καλυτέρων πολιτών, με αποτέλεσμα οι κατώτεροι, δουλικότεροι με  ηθικές αξίες μικρού έως ανύπαρκτου βαθμού, να κυβερνούν όλα τα ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ χρόνια τη Χώρα. Τελικά η κομματοκρατία, σαν το σαράκι, εισχώρησε σ’ όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις, κρατώντας σκόπιμα τους πολίτες απληροφόρητους ή παραπληροφορημένους, ώστε τελικά τίποτα να μην λειτουργεί με στόχο την ανάπτυξη πίστης  και αγάπης των πολιτών για την πατρίδα τους και ευπειθούς συμπεριφοράς προς  τους νόμους της. 
   
Η  σημερινή άθλια κατάσταση είναι ακριβώς η νομοτελειακά αναμενόμενη, μη υπάρχουσας μόνιμης, οργανωμένης και θεσμικά κατοχυρωμένης δύναμης Πολιτών, ελέγχου των  κυβερνώντων / διοικούντων ! Παραδείγματα σαν την άμμο της θάλασσας. 
Η υπογραφή του  Μνημονίου – ρωτήθηκαν οι Πολίτες ; ΟΧΙ !  ψηφίστηκε απ’ τη Βουλή ; ΟΧΙ !
Η χορήγηση  Ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες, νόμιμους και λαθραίους και δικαιώματος εκλέγειν / εκλέγεσθαι – ρωτήθηκαν  οι ΠολίτεςΟΧΙ !
Η αφαίρεση της  Ελληνικής Ιστορίας απ’ τα βιβλία της Μέσης εκπαίδευσης, που  αποφεύχθηκε   μετά  την καθολική  αντίδραση --  ρωτήθηκαν οι Πολίτες ΟΧΙ !
Για τα ψέματα που μας έπνιξαν διαχρονικά οι κυβερνώντες όλων των χρωμάτων, λογοδότησε ή τιμωρήθηκε κανείς από τους περιούσιους εξουσιαστές ;  ΟΧΙ !
Τόλμησε πολίτης ή ομάδα Πολιτών να τους ελέγξει για τις χαριστικές διατάξεις που ψήφισαν για τους εαυτούς τους ;   ΟΧΙ !
Οταν  συντελέστηκε η είσοδός  μας  στην  ΟΝΕ  και  ΕΥΡΩ,  ενημερώθηκαν  οι  Πολίτες για  τους όρους, λεπτομέρειες και  συνέπειες  της μονομερούς «κυβερνητικής» ενέργειας ;  ΟΧΙ !
Οταν εξερράγη το θέμα «Βατοπέδι», ενημερώθηκαν οι Πολίτες  τι ακριβώς συνέβη και  ποιοι είναι υπεύθυνοι  γι  αυτό ;  ΟΧΙ !
ΜΑΚΡΟΤΑΤΟΣ  ο κατάλογος των παρανομιών γεμίζει άπειρους   χοντρούς  τόμους  !

Και το χειρότερο, η χαλάρωση / αποδυνάμωση των ηθών, η διόγκωση του ατομισμού σε βάρος του κοινωνικά ωφέλιμου και η συστηματική αποδόμηση του εθνικού μας παραγωγικού ιστού και της εθνικής μας ταυτότητας έχει μετατρέψει έναν υπερήφανο λαό όπως οι  Ελληνες σε οικονομικούς σκλάβους–καταναλωτές εισαγόμενων προϊόντων και εξανδραποδισμένους ψηφοφόρους. 

Ωρίμασε πλέον ο καιρός που οι Πολίτες πρέπει να μάθουν πως υπάρχουν λύσεις διαφορετικές από το δρόμο της καταστροφής που ακολουθούμε σήμερα. Να ενημερωθούν για τα δικαιώματά τους. Να μάθουν τι σημαίνει χρέος, πώς  δημιουργείται, τι σημαίνει ΜΗ υποκείμενη σε κατάσχεση δημόσια περιουσία, τι σημαίνει ανάπτυξη, πληθωρισμός και ύφεση, τι σημαίνει φοροδιαφυγή,  και πώς το κλειδί επιτυχούς αντιμετώπισης κατάργησης του λαού, είναι οι ΙΔΙΟΙ  ενεργοί ΠολίτεςΝΑ  ΜΑΘΟΥΝ  ΤΕΛΟΣ  :
Τι σημαίνει δύναμη πίεσης και αντίστασης  των Πολιτών  όταν αποφασίσουν να συσπειρωθούν
Αυτό που είναι λοιπόν σημαντικό, είναι όλοι εμείς οι Πολίτες ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΜΕ και να πάρουμε τις τύχες της χώρας μας, στα χέρια μας. Να ενωθούμε ανεξαρτήτως πολιτικών, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για μάς και τα παιδιά μας.  Να γίνουμε ενεργοί πολίτες με μόνη ταμπέλα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ,  και να βροντοφωνάξουμε προς πάσα  κατεύθυνση :
ΕΜΕΙΣ  ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ  ΑΦΕΝΤΙΚΑ  ΣΤΗ  ΧΩΡΑ  ΜΑΣ !  ΕΜΕΙΣ  ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ Σ’ ΟΛΟΥΣ  ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ  ΜΕ ΤΙΣ  ΚΟΙΝΕΣ  ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ !
Η Φιλική Εταιρεία 2010 δεν  πρόκειται  ποτέ να εξελιχθεί σε κόμμα και παραμένει ο άγρυπνος φρουρός της  χρηστής διοίκησης και προστασίας των πολιτών από  κάθε είδους παρανομία σε  βάρος του Εθνους, υιοθετώντας,  όπου πρακτικά εφικτό, αρχές άμεσης δημοκρατίας που  κατά τον  Αριστοτέλη : 
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ  ΜΕΝ ΤΟ  ΚΛΗΡΩΤΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΤΑΣ ΑΡΧΑΣ, ΤΟ  ΔΕ ΑΙΡΕΤΑΣ,  ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΝ»

Με τον εξοβελισμό – αποκλεισμό του εργαλείου «εκλογών» από τις διαδικασίες ανάδειξης των «ηγεσιών» οιασδήποτε συλλογικής δράσης, πιστεύεται ότι η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ελαχιστοποιείται μέχρι μηδενισμού !

Η εποχή  της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας ετελεύτησεν. Η τεχνολογία κατέστησε δυνατή την έκφραση της γνώμης των Πολιτών και το ταχύτατο άθροισμά της.  
Στόχος της  Φιλικής Εταιρείας 2010 είναι η απελευθέρωση της πατρίδας μας από το σημερινό ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ του κομματοκρατούμενου  καθεστώτος και  της συνοδεύουσας αυτό στεγνής, ανέμπνευστης γραφειοκρατίας που συνθλίβει κάθε προσπάθεια προόδου  και  η αποκατάσταση των Πολιτών στη  θέση  που φύσει και θέσει τους ανήκει και κουτοπόνηρα, δόλια κι εκβιαστικά τους αφαιρέθηκε,  δηλαδή :
ΣΤΗ  ΘΕΣΗ  ΤΗΣ  ΑΝΩΤΑΤΗΣ  ΑΡΧΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ Η ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!


Οβίδα που εντοπίστηκε από περαστικούς μέσα σε σακκούλα απορριμμάτων, εγκαταλελειμμένη σε πεζοδρόμιο της οδού Κεφαλληνίας,  έγινε αιτία να ειδοποιηθεί η Αστυνομία, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί ο δρόμος αλλά και ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο, για τον φόβο της έκρηξης.
Οι πυροτεχνουργοί αναμένονται από στιγμή σε στιγμή προκειμένου να εξουδετερώσουν την βόμβα!
Τελικά όλα έληξαν ομαλά και η οβίδα απομακρύθηκε μετά την επέμβαση της ομάδας των πυροτεχνουργών.