Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ

Σημαντικό γεγονός για την πόλη μας αποτελεί η τοποθέτηση του Χολαργιώτη Νίκου Κουρέτα από τον Πρόεδρο της Ν.Δ. στο εποπτεύον διαγραμματειακό συντονιστικό όργανο. Πρόκειται για την είσοδο του καλού συντοπίτη μας στα βαθιά νερά της πολιτικής, μια πολιτική η οποία ολοένα και απαξιώνεται, όμως τέτοιες επιλογές από τον Αντώνη Σαμαρά, αν μη τι άλλο δείχνουν ότι δεν έχει χαθεί η ελπίδα για το αύριο αυτής της χώρας. Ελπίδα που φέρνουν παρουσίες σαν του Νίκου Κουρέτα, ο οποίος στον τομέα όπου τοποθετήθηκε, θα συνεργάζεται με τους Κων/νο Ζωντανό (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός) και Δημήτρη Δεληπέτρο (πρ. Πρόεδρος ΤΑΠΑ).
Το ότι ο Πρόεδρος της Ν.Δ. εμπιστεύεται μία τόσο ευαίσθητη και υψηλή θέση δείχνει ότι υπολογίζει στον Χολαργιώτη πολιτικό και τις ικανότητές του. Ευχόμαστε στον Νίκο Κουρέτα καλή επιτυχία και σύντομα ακόμη ψηλότερα.


Ο Νικόλας Κουρέτας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Πολυτεχνείου το 1995 και το 1997 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο σχεδιασμό Δημόσιων Κτιρίων για Ανθρώπους με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.). Από το 2004 έως το 2009, διετέλεσε Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Εργάστηκε στο γραφείο του Αλέξανδρου Σαμαρά ως Αρχιτέκτων-Μηχανικός από το 1997 μέχρι το 2004. Στη συνέχεια, διετέλεσε Σύμβουλος Διοίκησης της Δημόσιας Επιχείρησης Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων. Από το 2007 μέχρι και το 2010 κατείχε τη θέση του Τεχνικού Συμβούλου του Δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Χολαργού στα τελευταία 4 χρόνια (2006-2010), ενώ στις τελευταίες δημοτικές εκλογές κατέβηκε με τον Νικήτα Κακλαμάνη στον Δήμο της Αθήνας όπου και εξελέγη 6ος στο 7ο εκλογικό διαμέρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου