Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Η "ΦΛΟΓΑ" ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ:
ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Ο ΣΤΙΒΟΣ ΣΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ!
Ο αθλητικός σύλλογος "Φλόγα",  σύλλογος δρομέων που δημιουργήκε  από  αθλητές που τρέχουν στον στίβο του Τσακού (νταμάρι), έκοψε την πίτα του σε γνωστή ταβέρνα που βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον λόφο του Τσακού. Πάνω από τριάντα αθλητές, εραστές των μεγάλων αποστάσεων συγκεντρώθηκαν, όπως άλλωστε συνηθίζουν από συστάσεως του Συλλόγου τους, για να ευχηθούν τα καλύτερα για τον νέο χρόνο.

Ο ιδρυτής και Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Κεχρής (δημοτικός σύμβουλος Χολαργού)-πάνω φωτό-, στην σύντομη ομιλία του, εκτός από τις ευχές, έβαλε ως πρωτεύον ζήτημα την διεκδίκηση-απαίτηση για επιδιόρθωση του κακού στίβου, στον οποίο αφιερώνουν ώρες προπόνησης οι αθλητές της "Φλόγας". 
"Μακριά από μας οι κομματικές ταμπέλες", είπε ο Γιάννης Κεχρής. "Εμείς είμαστε πάνω απ'όλα αθλητές και ως αθλητές βλέπουμε το ζήτημα. Όπως το θέσαμε στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή, το επαναθέτουμε και στην νέα Δημοτική αρχή Παπάγου-Χολαργού: Ο στίβος στον οποίο τρέχουν καθημερινά δεκάδες, εκατοντάδες αθλητές, είναι σε κακή κατάσταση και εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των δρομέων. Είναι άμεση ανάγκη να ανακατασκευαστεί ώστε να υπηρετεί τις προϋποθέσεις για τις οποίες δημιουργήθηκε"
Ο Γιάννης Κεχρής υποσχέθηκε ότι θα φέρει το θέμα ως δημοτικός σύμβουλος, σε μια από τις επόμενες δημοτικές συνεδριάσεις των συμβουλίων.

Για την ιστορία να πούμε ότι το φλουρί της βασιλόπιτας το κέρδισε ο Νικόλαος Γκανιάς (ο όρθιος στην φωτογραφία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου