Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και λοιποί. ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!


Ιδού το τρανό παράδειγμα:
Το μεγάλο σκάνδαλο του Ο.Ε.Ε.Κ. (Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) το οποίο συντελέστηκε στα 1998  και στο οποίο πρωταγωνίστησε μια πλειάδα 30 μεγαλοστελεχών- στελεχών του ΠΑΣΟΚ, κάποιων της Ν.Δ. καθώς και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, εντοπίστηκε από τις δαγκάνες των  Οικονομικών Επιθεωρητών. Αυτοί,  έκαναν τον προληπτικό έλεγχο και συνέταξαν τις πορισματικές τους εκθέσεις, με τις οποίες η υπόθεση οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη.
Ο ανακριτής Νίκος Ζαγοριανός που ανέλαβε τον χειρισμό της, παρά το γεγονός ότι καθυστέρησε πολύ λόγω της παράλληλης ενασχόλησής του με την υπόθεση SIEMENS, τελικά απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα σε 30 περίπου εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο, στους οποίους ήδη απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα. Αυτό που αναμένουμε από μέρα σε μέρα (;) είναι να οριστεί ρητή δικάσιμος ημερομηνία.
Το βέβαιον είναι πως γνωρίζουμε ότι έχει γίνει διασπάθιση 6.000.000 € (έξι εκατομμυρίων) ευρώ,  χρήματα  τα οποία προέρχονταν από την Ευρωπαϊκή Ένωση που επιχορήγησε τα επιμορφωτικά προγράμματα του ΟΕΕΚ και η οποία έχει ενημερωθεί για το σκάνδαλο και πιθανώς να απαιτήσει να της επιστραφούν τα χρήματα! Γνωρίζουμε επίσης και τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου, τους ...αετονύχηδες που σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποι με βαριές ποινές.
Οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου- Σαχινίδης του Υπουργείου Οικονομικών, έχουν ήδη ενημερωθεί για το σκάνδαλο από τον Ιανουάριο του 2010 , (εδώ και ένα χρόνο δηλαδή) με επιστολή που τους έστειλαν οι οικονομικοί επιθεωρητές που συνέταξαν το πόρισμα και οι οποίοι ζητούν από τους αρμόδιους Υπουργούς να πάρουν άμεσα πίσω τα κλεμμένα από αυτούς που τα οικειοποιήθηκαν σε βάρος του δημοσίου Ταμείου.
Οι κ.κ.  Παπακωνσταντίνου- Σαχινίδης, επί ένα χρόνο κάνουν την…πάπια, έχοντας κλειδαμπαρώσει στα συρτάρια των γραφείων τους το μεγάλο σκάνδαλο, περιμένοντας προφανώς να … κουκουλωθεί!
Σημειώνεται ότι το σκάνδαλο αυτό είναι συγκροτημένο από όλες τις πλευρές, δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση και δεν είναι σαν το υπό διερεύνηση σκάνδαλο της SIEMENS  ή την …φούσκα του Βατοπεδίου.
Και όμως, παρά το ότι πιάστηκαν στα πράσα αυτοί που έβαλαν το χέρι και το στόμα στο μέλι, δεν γίνεται τίποτε.
 Οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου και οι λοιποί,  νοιάζονται μόνο πώς θα δώσουν τα διαπιστευτήριά τους στους τροϊκανούς. Μέλημά τους είναι πώς θα βάλουν νέους φόρους και πώς θα ξεζουμίσουν περισσότερο τον Έλληνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου