Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΟΠΛΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Την Κυριακή το βράδυ, αμέσως μετά το τέλος της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα Κέρκυρα-Ολυμπιακός, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΠΡΟΠΟ που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κεφαλληνίας και Φανερωμένης (φωτό), ετοιμάστηκε να κλείσει το κατάστημά του. Μόλις κατέβαζε το ρολό, τον πλησίασαν τρία άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλ.α Το ένα από αυτά έβγαλε περίστροφο και το έβαλε στο κεφάλι του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, προστάζοντάς τον να ανοίξει ξανά το κατάστημα!Αυτό ήταν: Οι δύο μπήκαν στο πρακτορείο και ο ένας φύλαγε τσίλιες! 
Του πήραν από την ταμειακή τις λίγες εισπράξεις που είχε και εξαφανίστηκαν με δύο μηχανές! 
Το μόνο που κατάφερε να διαπιστώσει ο ιδιοκτήτης ήταν ότι οι ληστές ήταν πολύ νεαρής ηλικίας, αλλά δεν μπόρεσε να καταλάβει αν ήταν Έλληνες ή αλλοδαποί. 
Μπορεί ο οποιοσδήποτε να αντιληφθεί σε ποιο σημείο έχει φτάσει η εγκληματικότητα. Καλπάζει ανεξέλεγκτη ανάλογα με την οικονομική κρίση που βαθαίνει μέρα με την μέρα. Όταν τρία άτομα ληστεύουν ένα   μπακάλικο για λίγα ευρώ, λες και πάνε να κλέψουν τράπεζα, μπορεί να γίνει αντιληπτό τι θα γίνει σε λίγο διάστημα. Θα βγαίνουν όπλα στους πεζούς και θα χάνονται ζωές για ένα κομμάτι ψωμί! 
Η φρίκη μας περιμένει καθημερινά στο διάβα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου