Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!


"Δήλωση του Γεωργίου Παπανδρέου ως υπουργός εξωτερικών της κυβέρνησης Σημίτη, όταν το 1999 επισκέφθηκε το Τορόντο και σε συνέντευξη τύπου του  προς τους φορείς των ομογενειακών μέσων μαζικής ενημέρωσης, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Τορόντο, είπε το εξής εξωφρενικό και συνάμα...προφητικό:
"Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs, παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs." Βέβαια τότε αναφερόταν στις σχέσεις της Ελλάδος με την Τουρκία, όμως η φιλοσοφία του και η στρατηγική του ήταν μία και δεδομένη:  Το ξεπούλημα μέρους της δημόσιας περιουσίας, προκειμένου να ...κοιμάται ήσυχος τα βράδια!
Ιδού λοιπόν γιατί σήμερα, ο άθλιος, προδοτικός Παπανδρέου θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο ξεπουλήματος της Ελλάδος στους διεθνείς τοκογλύφους της Τρόϊκας!
Συμφώνησε σε πρώτη φάση να ξεπουλήσει 50 δις ευρώ της δημόσιας περιουσίας, προκειμένου να ξεχρεώσει ένα ελάχιστο μέρος του χρέους της Ελλάδος!
Αυτός είναι ο Παπανδρέου. Ο Πρωθυπουργός που σκάβει τον λάκκο της Ελλάδος βάσει οργανωμένου σχεδίου που έχουν σκηνοθετήσει τα κοράκια-γεράκια της διεθνούς τοκογλυφίας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου