Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΡΑΠΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κ.ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ!


Μην στέλνετε τους Πολίτες ως 
πρόβατα επί σφαγή, στη Δικαιοσύνη

 Η Ευγενία Γ. Κουτσουλιέρη η οποία όπως φαίνεται αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα με υπόθεση παιδεραστίας, στην οποία όχι μόνον δεν τιμωρήθηκε ο υπεύθυνος, αλλά κατηγορήθηκε το 9 ½ ετών θύμα, ότι.... παρενόχλησε τον μεσήλικα κατηγορούμενο, με  επιστολή της προς τον Υπουργό κ. Καστανίδη επιτίθεται συνολικά εναντίον του τρόπου με τον οποίο λειτουργείο ο θεσμός της Δικαιοσύνης, κατηγορώντας τον ότι αρνείτε και να διακριβώσει τις παραβάσεις που διαπράττονται στους κόλπους της!


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ Δικαιοσύνης,
            Η προάσπιση της Ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, αποτελεί πρωτίστως δική σας, πολιτική ευθύνη και εναπόκειται στον δικό σας προϊστάμενο έλεγχο, να διακριβώσετε τις παραβάσεις και να ενεργήσετε κατά νόμο, και όχι σ΄αυτούς που καταγγέλλονται για παραβάσεις. Οι αναφορές στο διαδίκτυο για παραδικαστικό κύκλωμα,που πολλάκις δρα σε αγαστή συνεργασία με κομματικούς και θρησκευτικούς χώρους, όπως καταγγέλλει  και στην συνέντευξή του ο κ. Παπανικολάου και όχι μόνο, και οι καταδίκες της Ελλάδος από την ΕΕΑΔ, θα πρέπει να Σας προβληματίσουν και όσον αφορά τους υπηρετούντες σε υπηρεσίες του Υπουργείου Σας, σε σχέση με τους ελέγχους που κάνουν, αφήνοντάς σας εκτεθειμένο σε πολιτικές ευθύνες. Δεν μπορεί παιδεραστές να απαλλάσσονται με Βουλεύματα, που συνέταξαν μόνοι τους. Δεν μπορούν να υπάρχουν εισαγγελικά κείμενα, που εμφανίζουν ένα παιδί 9 ½ ετών, ότι παρενόχλησε τον μεσήλικα, δραστηριοποιούμενο σε κομματικό χώρο πατριό του, δεν μπορεί να υπερέχουν οι ισχυρισμοί διαδίκου, των αποφάσεων  του ΣτΕ, δεν μπορεί για τον θάνατο του μικρού Π. Βασιλέλλη που συντάραξε το Πανελλήνιο (τότε τα ΜΜΕ πρόβαλαν το θέμα), να έχουν απαλλαγεί με Βουλεύματα άπαντες (αυτό δεν το πρόβαλαν τα ΜΜΕ), δεν μπορεί να μην υπάρχουν ένοχοι, στο εγχείρημα εγκλεισμού υγιούς παιδιού σε τρελλοκομείο, δεν μπορεί  να υπάρχουν απαλλακτικά Βουλεύματα για ξυλοδαρμούς μέχρι θανάτου,  δεν μπορούν οι καταγγελίες των Πολιτών να πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων, υφιστάμενες τον έλεγχο αυτών που έχουν καταγγελθεί (και εδώ οι υπηρεσίες του Υπουργείου Σας, έχουν ευθύνη) κλπ.
      Από την απλή ανάγνωση  διατάξεων, βουλευμάτων και αποφάσεων, αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε εάν υφίσταται διαπλοκή ή όχι. Από την έναρξη της διαδικασίας της δίκης (σε περίπτωση που για τα μάτια του κόσμου γίνεται δίκη), αντιλαμβάνεται κανείς εάν υφίσταται μεροληψία ή όχι. Ουσιαστικά στέλνετε τους Πολίτες ως πρόβατα επί σφαγή, σε μία Δικαιοσύνη, που αρνείσθε να ελέγξετε και τους υποχρεώνετε σε φόρο υποτελείας, με βλάβη των συμφερόντων τους (το κύκλωμα διεκδικεί συχνά πυκνά τα σπίτια τους και σεις το επιτρέπετε. Δεν φτάνει που αδικούνται, πρέπει να πληρώνουν και αυτούς που τους αδίκησαν)
            Κύριε Υπουργέ, ως Πολίτης, που και στο όνομά μου, τολμούν λειτουργοί της Δικαιοσύνης, απολαμβάνοντας απουσία κάθε ελέγχου, να εκδίδουν τέτοιες  αποφάσεις, Σας καλώ, ως υπερασπιστή της εφαρμογής του Συντάγματος και των νόμων μέσω  Ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, να παραστείτε σε εκδικάσεις (για να μορφώσετε ο ίδιος, που κατά συνταγματική υποχρέωση προασπίζεται το θεσμό, άποψη, του τι ακριβώς συμβαίνει) υπόθεσης παιδεραστίας, η οποία επιπροσθέτως συνδέεται και με κομματικούς χώρους και άλλους χώρους εξουσίας (γι΄αυτό αλλωστε το απαλλακτικό Βούλευμα, συντάχθηκε από τον ίδιο τον καταγγελθέντα). Προς τούτο, θα σας ενημερώσω για τις   ημερομηνίες εκδικάσεων, καθώς και άπαντες τους παραλήπτες της παρούσης, και άπαντες κατά την κοινοποίηση.
            Θεωρώ ότι δεν μπορείτε να στέλνετε τον Πολίτη να δικάζεται, από άτομα που δεν ελέγχονται κατά το Σύνταγμα και τους νόμους, απολαμβάνοντας ιδιαίτερου καθεστώτος «αυτοκάθαρσης», που καταργεί την συνταγματική επιταγή της ισότητας, πριν η Πολιτεία εγγυηθεί την ανεξαρτησία στη Δικαιοσύνη. Με τις επικρατούσες συνθήκες, που μπορεί να απευθυνθεί ο Πολίτης; Πρέπει δηλαδή να δηλώσει συμμετοχή στο Big-brother, με την ελπίδα να καταστήσει γνωστό το πρόβλημά του, ή να ζητήσει Πολιτικό άσυλο σε άλλη χώρα, για τη συστηματική και παγία προσβολή των δικαιωμάτων του;
Αθήνα 30.1.2011
Ευγενία Γ. Κουτσουλιέρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου