Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ 300 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ! Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΞΕ...


Οι 300 παράνομοι μετανάστες που κατέλαβαν την Νομική σχολή, που μεταφέρθηκαν στην Υπατία και που τελικά οδήγησαν την Κυβέρνηση στο να ανοίξει την κερκόπορτα για αθρόες νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών μέσα σε καθεστώς απεριόριστης ανοχής, συνεχίζουν τον...αγώνα και τις διεκδικήσεις τους! Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν αρχικά ότι ο αγώνας τους "ολοκληρώθηκε" αλλά στην συνέχεια του κειμένου επισημαίνουν ότι ο "αγώνας συνεχίζεται"ενώ καταλήγουν με "Καλή αντάμωση στους αγώνες".  Για σήμερα δε το απόγευμα έχουν προγραμματίσει 2 συγκεντρώσεις: Και έξω από την Υπατία και στο λιμάνι του Πειραιά. 
Είναι σαφές λοιπόν ότι αφού οι λαθρομετανάστες πέτυχαν να πάρουν από την Κυβέρνηση την απεριόριστη ανοχή για την παρουσία τους (δεν θα τους ενοχλεί κανείς δηλαδή) στην χώρα, αφού εξασφάλισαν την άδεια παραμονής τους εφόσον ζουν και εργάζονται επί 8 (αντί για 12) χρόνια, σήμερα ζητούν την ψήφιση του νόμου και αύριο- μεθαύριο θα σχεδιάσουν μια παρόμοια κατάληψη προκειμένου να εκβιάσουν την Κυβέρνηση για νέες υποχωρήσεις. Όπως, νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, κατασκευή τζαμί, νομιμοποίηση στα 5 χρόνια και πάει λέγοντας!
Αυτή είναι η ξεφτίλα μας, αυτή είναι η υποδούλωση της χώρας στους λαθρομετενάστες!
Έτσι ξεκληρίζεται η Ελλάδα και ο λαός της!
Η ανακοίνωση των 300 μεταναστών, έχει ως εξής:

Ανακοίνωση 300 μεταναστών απεργών πείνας

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε. Με τα χαρτιά στο χέρι και το κεφάλι ψηλά επιστρέφουμε δικαιωμένοι στα σπίτια και τις δουλείες μας μετά από 44 μέρες απεργίας πείνας.
Ο αγώνας συνεχίζεται. Οι εξαγγελίες για 8ετία και για μείωση ενσήμων, ως προαπαιτούμενα για τη χορήγηση και ανανέωση άδειας παραμονής άμεσα,  χωρίς άλλες περιστροφές πρέπει να γίνουν νόμος.
Ο αγώνας είναι μονόδρομος. Ο αγώνας ενάντια στην καθημερινή εκμετάλλευση και τα τείχη του ρατσισμού, οι μάχες για τη νομιμοποίηση όλων των μεταναστών χωρίς προϋποθέσεις, για ίσα δικαιώματα ανάμεσα σε ντόπιους και αλλοδαπούς εργαζόμενους, για μια ζωή με αξίες και αξιοπρέπεια είναι τα επόμενα μας βήματα. Μαζί με το αντιρατσιστικό και μεταναστευτικό κίνημα  θα διανύσουμε αυτό το δύσκολο και μόνο δρόμο, το δρόμο του αγώνα.
Ο αγώνας μας ενώνει. Με τα χαρτιά στο χέρι και το κεφάλι ψηλά χαιρετίζουμε και αποχαιρετούμε όλους όσους μας υποστηρίζουν. Τους αλληλέγγυους από την Ελλάδα και τις άλλες χώρες του κόσμου, τους γιατρούς και τους συνεργάτες τους, όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό μας αυτές τις μέρες της απεργίας πείνας, όλες τις μέρες όπου η ζωή και ο θάνατος μας ζητούσαν δικαίωση κι ελευθερία.
Καλή αντάμωση στους αγώνες!
-         Συγκέντρωση, Δευτέρα 14/03, στις 5.00 μ. μ., στην Υπατία
-         Συγκέντρωση, Δευτέρα 14/03, στις 7.00 μ. μ., στο λιμάνι του Πειραιά (Αγ. Διονύσιος)

300 Μετανάστες Απεργοί Πείνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου