Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΛΙΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!



Δυο παλικάρια της ομάδας ΔΙΑΣ,  22 και 23 ετών αντίστοιχα,  έχασαν τη ζωή τους από τον καταιγισμό πυρών που δέχθηκαν από τους δολοφόνους –ληστές ενός περιπτέρου. Δυο άλλοι αστυνομικοί, επίσης της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν τραυματιστεί σοβαρά αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν κινδυνεύει η ζωή τους.
Παιδιά αμούστακα που ρίχνονται καθημερινά στην μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος, χωρίς να έχουν την ελάχιστη στήριξη της Πολιτείας, με τον Παπανδρέου και την παρέα του να πετσοκόβουν και άλλο τον ήδη πενιχρό μισθό τους, παιδιά-παλικάρια που αναγκάζονται να αγοράζουν με δικά τους χρήματα το κράνος και το αλεξίσφαιρο γιλέκο, είναι αφημένα κυριολεκτικά στο έλεος του Θεού.
Το κράτος-οπερέτα του Παπανδρέου, το οποίο διαλύθηκε μέσα σε ελάχιστους μήνες, από την στιγμή που ο Αμρικανοτραφής βουτυρομπεμπές- μπούλης-γιος της Μάργκαρετ, το παρέδωσε στους διεθνείς τοκογλύφους, είναι αυτό που οπλίζει με καλάσνικοφ τα χέρια κακοποιών.
Αυτός ο ανίκανος και ανεπάγγελτος τύπος που κλήθηκε από τον ελληνικό λαό να κυβερνήσει και αντ’ αυτού αποφάσισε να σπρώξει την χώρα στην άβυσσο είναι ο ηθικός αυτουργός τέτοιων εγκληματικών ενεργειών. Αντί να διευκολύνει τις συνθήκες εργασίας των αστυνομικών της ΔΙΑΣ οι οποίοι κάθε λεπτό ρισκάρουν την ζωή τους για λίγα ευρώ, κατακρεούργησε τους μισθούς-επιδόματά τους, αφήνοντας γυμνή την Αστυνομία!
Μέχρι και πολλές από τις μηχανές μεγάλου κυβισμού  που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν χαλάσει και βρίσκονται πεταμένες στα συνεργεία , αφού δεν υπάρχουν λεφτά για να επιδιορθωθούν οι βλάβες τους!
Κράτος σε πλήρη διάλυση!
Κράτος που φέρει την σφραγίδα του ανίκανου Παπανδρέου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου