Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

"ΒΟΜΒΑ" ΑΠΟ ΚΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΗΚΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ(επί θητείας Νικολάου) ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ"
Σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού, η Αντιδήμαρχος κ. Κούτρα αναφέρθηκε σε ύπαρξη διαθήκης προς τον Δήμο Χολαργού επί θητείας Νικολάου, η οποία όμως δεν πέρασε ποτέ για αποδοχή από το Δημοτικό Συμβούλιο!!!
Το σχετικό βίντεο-ντοκουμέντο το οποίο παρουσίασε κατ' αποκλειστικότητα το myxolargos.gr (κάτω)

http://www.youtube.com/watch?v=kDDXIrD5ppE εμφανίζει την κ. Κούτρα να αναφέρεται στην ύπαρξη όχι μόνο μιας διαθήκης αλλά σε διαθήκες , στις οποίες δεν επεκτάθηκε περισσότερο, αλλά υποσχέθηκε ότι από αυτή την ιστορία κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους! Μάλιστα όπως τόνισε χαρακτηριστικά "δεν μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου".
Η υπόθεση, η οποία αφορά στον ίδιο τον κ. Νικολάου με σαφείς αιχμές προς το πρόσωπό του, θορύβησε τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού, ο οποίος  σε επόμενο συμβούλιο, ζήτησε να του δοθεί αντίγραφο της διαθήκης. Μάλιστα, αποκαλύπτοντας ο ίδιος τη μία διαθήκη, αναφέρθηκε σε οικόπεδο που πουλήθηκε από τις αδελφές Καρύδη (δεν βρίσκονται πια στην ζωή) σε συγκεκριμένο πρόσωπο και όχι δωρεά προς τον δήμο Χολαργού.
Ο δήμαρχος κ. Ξύδης αλλά και η κ. Κούτρα τόνισαν ότι δεν απαντούν παρά σε συγκεκριμένα αιτήματα που υποβάλλονται γραπτώς στον δήμο και ότι εφόσον ζητηθούν τα πρακτικά της προηγούμενης συνεδριάσεως, θα δοθούν στον κ. Νικολάου.
Το πρόβλημα που ανέκυψε είναι εξόχως σοβαρό και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις μετά την δημοσιοποίηση της πρόθεσης του κ. Νικολάου να υποβάλει μήνυση και αγωγή σε βάρος τόσο του κ. Ξύδη όσο και της κ. Κούτρα, θεωρώντας ότι η διασπορά "αοριστιών περί διαθήκης προς τον δήμο την οποία δεν έφερε προς το Δ.Σ. όσο ήταν δήμαρχος, με  θίγει βάναυσα, αφήνοντας υπονοούμενα σε βάρος μου.
Απ' όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η παρούσα δημοτική αρχή ψάχνει σε βάθος την υπόθεση και προβλέπεται να δώσει απαντήσεις.
Δεν γνωρίζουμε αν από την υπόθεση θα βγει ...λαβράκι ή θα είναι...φούσκα, όμως για να ανακοινωθεί δημοσίως το γεγονός και μάλιστα σε δημοτική συνεδρίαση, κάτι που σίγουρα έγινε εν γνώσει του δημάρχου Ξύδη αν μη τι άλλο σημαίνει ότι η υπόθεση μοιάζει...ψαγμένη από πλευράς Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου