Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΠΤΩΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ!!! ΝΕΚΡΗ Η ΟΔΗΓΟΣ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Η ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ!


Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα δύο γυναικών στον Υμηττό σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 2.45! Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, έπεσαν από χαράδρα ύψους περίπου 1000 μέτρων!!!
 Νεκρή είναι η οδηγός του αυτοκινήτου με στοιχεία Φ.Π. (γεννηθείσα το 1950) ενώ βαριά τραυματίας είναι η νεαρή συνεπιβάτης Α.Χ. (γεννηθείσα το 1974).
Το σημείο στο οποίο έκανε την μοιραία βουτιά θανάτου το αυτοκίνητο, βρίσκεται λίγες εκατοντάδες μέτρα κάτω από τις κεραίες του Υμηττού, είναι πάνω σε στροφή και χωρίς προστατευτικό ρείθρο.H τρελή πορεία του αυτοκινήτου σχεδόν από την κορυφή του Υμηττού, εκτιμάται ότι πλησιάζει τα 800 μέτρα!
Τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα. Προφανώς η οδηγός έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, δεν πρόσεξε τη στροφή και χάνοντας τον έλεγχο του αυτοκινήτου έπεσε κατευθείαν στην χαράδρα!
Του περιστατικού επελήφθη το 4ο Πυροσβεστικό σώμα, ενώ συνέδραμαν στις προσπάθειές τους, τόσο η ομάδα δασοπροστασίας Χολαργού-Παπάγου όσο και η αντίστοιχη της Καισαριανής.
Η τροχαία εξετάζει το ενδεχόμενο εάν η  νεκρή οδηγός είναι πράγματι η Φ.Π. δεδομένου ότι το αυτοκίνητο μεταβιβάστηκε πρόσφατα και ενδεχομένος να μην έχει γίνει η αλλαγή των στοιχείων και να έχουν παραμείνει στην άδεια του αυτοκινήτου τα στοιχεία του προηγούμενου ιδιοκτήτη.
Οδηγός και συνεπιβάτης είναι μάλλον από τις περιοχές Γλυφάδας- Βουλιαγμένης.
Η φωτό είναι από το αρχείο του newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου