Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΡΥΔΗ, ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού κ. Νικολάου, ανατρέπει το σκηνικό με δηλώσεις του προς την εφημερίδα μας, οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα μας δήλωσε
προχθές ο Δ. Παπαδόπουλος. Θυμίζουμε ότι  ο Δ. Παπαδόπουλος (φωτό δεξιά) είχε αποκαλύψει στην εφημερίδα μας ότι η Δ. Καρύδη τού είχε εμπιστευτεί όλα τα βιβλιάρια καταθέσεων και τα ομόλογα, διότι φοβόταν μην της τα κλέψουν.

Ιδού όμως τι μας δήλωσε ο Δ. Νικολάου:
«Σε μένα ο Παπαδόπουλος είχε πει ότι μπήκε στο σπίτι της Καρύδη λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της, όταν είχε διαπιστώσει ότι το είχαν διαρρήξει και πήρε μέσα από το κομοδίνο, τα βιβλιάρια των καταθέσεων. Πώς λοιπόν λέει σε σας, ότι η μακαρίτισσα του είχε εμπιστευθεί τα βιβλιάρια καταθέσεων, επειδή φοβόταν μην του τα κλέψουν!
Και σε τελική ανάλυση, γιατί ο Παπαδόπουλος είχε στα χέρια του τα βιβλιάρια καταθέσεων της Δ. Καρύδη;  Αφού σύμφωνα με όσα γράφει η διαθήκη, ότι δηλαδή εγώ ήμουν ο διαχειριστής της περιουσίας της Καρύδη, θα έπρεπε να βρίσκονται στα χέρια τα δικά μου τα βιβλιάρια της μακαρίτισσας! Γιατί λοιπόν τα είχε σπίτι του ο Παπαδόπουλος; Άρα κάτι περίεργο συμβαίνει!
Επίσης, είχα πληροφορηθεί ότι η Δ. Καρύδη διατηρούσε στο σπίτι της χρυσά, διαμάντια και χρυσές λίρες από τον πατέρα της. Πού πήγαν όλα αυτά; Γιατί δεν βρέθηκαν; Γιατί ο Παπαδόπουλος παρέδωσε στην Αστυνομία τα βιβλιάρια καταθέσεων της μακαρίτισσας,  μια βδομάδα μετά τον θάνατό της;  Πρέπει να ζητηθούν ν’ανοιχθούν τα exte των τραπεζών»
Τα ερωτήματα που διατυπώνει ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού έχουν λογική βάση και ουσιαστικά πετούν το μπαλάκι στον Δ. Παπαδόπουλο, ο οποίος καλείται να δώσει εξηγήσεις, όχι τόσο σε μας, όσο στην δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης η οποία αρχίζει να λαμβάνει διαστάσεις θρίλερ!  Θυμίζουμε ότι η διαθήκη συντάχθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2004 και η Δ. Καρύδη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στις 5 Ιανουαρίου 2005. Σε αυτό το διάστημα, σύμφωνα με την διαθήκη, τα βιβλιάρια έπρεπε να βρίσκονται στα χέρια του Νικολάου. Όμως βρίσκονταν στα χέρια του Παπαδόπουλου, ο οποίος και τα παρέδωσε στην Αστυνομία στις 11 Ιανουαρίου, 6 ημέρες μετά τον θάνατο της Καρύδη!

Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού έδωσε και συνέντευξη τύπου προς τον τοπικό τύπο χθες βράδυ, όπου και εκεί τα όσα δήλωσε αδειάζουν τον Δ. Παπαδόπουλο:
«Μπορεί να υπάρχουν και άλλα χρήματα της Καρύδη που δεν κατατέθηκαν στην Αστυνομία ή και άλλα αμοιβαία Κεφάλαια. Μήπως πήρε κάποιος άλλος ή κάποιοι άλλοι τα χρήματα; Και έφτιαξαν αυτό το χαρτί για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να ψάχνουν εμένα. Υπάρχει ραδιουργία εναντίον μου».

ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ!
Στο μεταξύ ο Ανδρέας  Γκοτσόπουλος του οποίου η υπογραφή υπάρχει στην διαθήκη, ισχυρίζεται ότι πρόκειται περί σατανικού σχεδίου, ότι ποτέ δεν συντάχθηκε  κανένα χαρτί στο Δημαρχείο παρουσία της Δ. Καρύδη, την οποία Καρύδη δεν είχε συναντήσει ποτέ του. Αναφέρθηκε στο ήθος του και στο ότι επί 20 και πλέον χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος δεν έδωσε ποτέ το παραμικρό δικαίωμα να του το αμφισβητήσει κανείς. Σε ερώτησή μας εάν προτίθεται να καταθέσει μήνυση, είπε ότι είναι κατά των μηνύσεων και ότι εάν χρειαστεί να φτάσει στα δικαστήρια προκειμένου να λάμψει η αλήθεια, θα το κάνει.


Δίνουμε στη δημοσιότητα τόσο την διαθήκη της μακαρίτισσας Δήμητρας (Μίκας) Καρύδη, στο κάτω αριστερό μέρος της οποίας δεσπόζει η υπογραφή του Ανδρέα Γκοτσόπουλου, τότε δημοτικού συμβούλου και στενού συνεργάτη του Δ. Νικολάου, ενώ στα δεξιά του εγγράφου είναι η υπογραφή της Δ. Καρύδη η οποία παραχωρούσε όλη την περιουσία της στον Δήμο Χολαργού,  ορίζοντας μάλιστα τον Δ. Νικολάου ως αποκλειστικό διαχειριστή της.
Δημοσιεύουμε επίσης και το ΜΕΜΟ που παρέδωσε στον Δ. Νικολάου η κ. Ευαγγελίδου,   γραμματέας τότε του Δήμου, στο οποίο ΜΕΜΟ ανέφερε την ανάγκη να προλάβει ο Δήμος να εξασφαλίσει την περιουσία της Καρύδη, σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που είχε συλλέξει η δημότης Μαρία Βλαμάκη. Στο έγγραφο  υπάρχει και η υπογραφή της κας Ευαγγελίδου.

Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΡΥΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

«Στο Χολαργό σήμερα 20 Δεκεμβρίου 2004 ημέρα Δευτέρα και στο Δημαρχείο Χολαργού η κάτωθι υπογεγραμμένη Δήμητρα Καρύδη του Ιωάννη, κάτοικος Χολαργού, οδός Ασπασίας 106, παρουσία των κάτωθι:
  1. Κωνσταντάτου Παναγιώτη, Αντιδημάρχου Χολαργού,
  2. Γκοτσόπουλου Ανδρέα, Δημοτικού Συμβούλου,

ως μαρτύρων, θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη του πατέρα μου Ιωάννη Καρύδη που υπήρξε από τα πρώτα μέλη της εταιρείας Αγροπόλεων που δημιούργησε το Χολαργό και από τους πρώτους οικιστές του Δήμου μας, αποφάσισα έχοντας πλήρη επίγνωση των πράξεών μου τα κάτωθι σχετικά με τη διάθεση των περιουσιακών μου στοιχείων μετά το θάνατό μου.
Ορίζω και εγκαθιστώ συγκύριο, συνδικαιούχο και αποκλειστικό διαχειριστή όλων των κοινών μετά της αδελφής μου Φανής Καρύδη τραπεζικών λογαριασμών, λογαριασμών ταμιευτηρίου, προθεσμιακών καταθέσεων και αμοιβαίων κεφαλαίων τον Δήμο Χολαργού νομίμως εκπροσωπούμενου υπό του Δημάρχου του, δυναμένου του λοιπού να ασκεί πλήρη δικαιώματα επ’ αυτών και να τους διαχειρίζεται πλήρως, προκειμένου με τα χρήματα αυτά να ανακατασκευαστεί και να αναπαλαιωθεί η εις την ιδιοκτησία του Δήμου ευρισκόμενη οικία του αποθανόντος προ ετών τέως Δημάρχου Σαλλίγκαρου, στενού μας φίλου και παλαιού Χολαργιώτη, με τις εξής προϋποθέσεις:
Α. Να τοποθετηθεί στην ως ανω οικία, πλάκα με την επιγραφή «Ανακατασκευή ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στον ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΥΔΗ Ιδρυτικό Μέλος και οικιστή του Χολαργού από τις κόρες του ΜΙΚΑ & ΦΑΝΗ ΚΑΡΥΔΗ».
Β. Να αναλάβει ο Δήμος την επιμέλεια και προστασία της αδερφής μου Φανής Καρύδη, που βρίσκεται στον οίκο ευγηρίας «Φιλίππειον» οδός Αγαμέμνονος 3 Χολαργός, ανάπηρη λόγω ατυχήματος και που έχει αδυναμία κρίσης, λήψης αποφάσων και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, εξασφαλίζοντάς της εφόρου ζωής ευπρεπή διαβίωση και περίθαλψη στον πιο πάνω οίκο ευγηρίας ή σε άλλον καταλληλότερον κατά την κρίση του, συλλαμβάνοντας όλες τις σχετικές δαπάνες διαβίωσης και περίθαλψής της και παρακολούθησής της από την κοινωνική πρόνοια του Δήμου.
Γ. Να αναλάβει ο Δήμος κάθε τυχόν καθυστερούμενη μηνιαία δαπάνη της μέχρι το θάνατό μου περίθαλψης της αδελφής μου εις τον οίκο ευγηρίας «Φιλίππειον».
Δ. Να διαθέσει τα έπιπλα και σκεύη που βρίσκονται στην επί της οδού Ασπασίας 106 οικία μου κατά την κρίση του.
Και τέλος να δώσει ο Δήμος από τα χρήματά μου 3000 ευρώ στο φιλόπτωχο ταμείο της εκκλησίας Παν. Φανερωμένης Χολαργού, που από τους θεμελιωτές του παλαιού Ναού υπήρξε ο πατέρας μου και 6000 ευρώ στην Λίντα που μας φρόντιζε με την υποχρέωση να συνεχίζει να πηγαίνει στην αδελφή μου για ένα ακόμα χρόνο.
Η παρούσα διαθήκοη μου την οποία ενεχείρησα σήμερα στο Δήμαρχο Χολαργού κ. Δ. Νικολάου προς φύλαξη να ανακοινωθεί και να δημοσιευθεί μετά τα σαράντα μου.
Εκτελεστή της διαθήκης μου ορίζω τον Δήμαρχο Χολαργού κ. Δ. Νικολάου.

Οι Μάρτυρες                                                                           Η διαθέτουσα
Α. Γκοτσόπουλος                                                                    Δ. Καρύδη

ΤΟ ΜΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ

Με επισκέφθηκε η κα Μ. Βλαμάκη (τηλ….) για το θέμα της Κληρονομιάς της Καρύδη και μας προτρέπει να παρέμβουμε εγκαίρως για να μην προλάβει το «Φιλίππειο», που σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει προσπαθεί να εξασφαλίσει την περιουσία της

Υπογραφή της Ε.Ευαγγελίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου