Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η ΝΤΙΝΑ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ, ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΖΟΥΡΟΥΔΗ"

ntina_valianoy
Εκλογές πραγματοποιήθηκαν  για το νέο διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού κέντρου Ζουρούδη. Από τα 84 άτομα που ψήφισαν, η Ντίνα Καλλιοντζή πήρε 61  ψήφους  η κα Τίγκα 45, η κα Γατοπούλου  43 και ακολούθησαν οι κ.κ.  Δημητριάδου,  Χατζή – Δούμα  και Χριστοδουλοπούλου από 37  ψήφους, ενώ το νέο επταμελές του Δ.Σ. συμπλήρωσε η κ. Παπαναστασίου με 36 σταυρούς.
Μετά την συγκρότηση σε σώμα  του νέου Δ.Σ. η Ντίνα Καλλιοντζή εξελέγη Πρόεδρος του Ιδρύματος, Αντιπρόεδρος η κα Τίγκα, Γραμματέας η κ. Γατοπούλου, ταμίας η κα Mαρία Χατζή-Δούμα και ειδικός γραμματέας η κα Χριστοδουλοπούλου. 
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι κ.κ. Μάγκου, Παπάζογλου , Σαλιγκάρου και Σαμαρ, μέλη του Δ.Σ. είναι οι κ.κ. Δημητριάδου, Μαμουνά, ενώ η κα Παπαναστασίου με επιστολή που κατέθεσε στο Δ.Σ. ανακοίνωσε την παραίτησή της από αυτό, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους. 
Ευχόμαστε στην Πρόεδρο και το νέο Δ.Σ. να συνεχίσουν με τον ίδιο άοκνο ενδιαφέρον και αγάπη το έργο της επί 30 χρόνια Προέδρου Ζωζώς Βαλλιάνου. 
Στην φωτό (πηγή myxolargos.gr) βλέπουμε την νέα Πρόεδρο Ντίνα Καλλιοντζή με την αποχωρήσασα Πρόεδρο Ζωζώ Βαλλιάνου, σε μια εγκάρδια-αναμνηστική  φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου