Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!


Σιγήν ιχθύος τηρεί για μιαν ακόμη φορά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Η υποτελής και αντιδημοκρατική Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πήρε απόφαση και θέτει σε εφαρμογή τους επόμενους μήνες την περίφημη κάρτα του πολίτη, αυτή η οποία θα περιέχει όλα τα προσωπικά δεδομένα του κάθε Έλληνα , συνθλίβοντας κάθε έννοια ελευθερίας του ατόμου. Στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης και ισοπέδωσης των δικαιωμάτων του ανθρώπου, η κάρτα του πολίτη είναι άκρως επικίνδυνη για την φυσική, πνευματική και ψυχική υγεία του ανθρώπου.
Ο αρχιεπίσκοπος, αποστασιοποιημένος από το γεγονός  που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία και το πλήρωμα της εκκλησίας, εξοργίζει με την στάση του ακόμη και ιερείς οι οποίοι μπαίνουν αυτοβούλως στην πρωτοπορία του αγώνα για την αφύπνιση του λαού,  με την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας και εκδηλώσεων.
 Αυτή την ώρα πραγματοποιείται μεγάλη συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως  με ομιλίες υψηλού θρησκευτικού, κοινωνικού και επιστημονικού κύρους, στις οποίες αναλύεται εμπεριστατωμένα ο κίνδυνος της κάρτας του πολίτη.
Στο μεταξύ, ο ηγούμενος της ιεράς μονής Τρικόρφου Φωκίδος κ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης,  με επιστολή του προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, επισημαίνει τον κίνδυνο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και τους στόχους που έχουν όσοι επιβάλλουν τα νέα αυτά συστήματα στην Ελλάδα. Αλλά και ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος απέστειλε διάβημα προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, κρούοντας ουσιαστικά των κώδωνα του κινδύνου προς τους άγιους πατέρες της Εκκλησίας και κατ’  επέκταση προς τον επικεφαλής. Ιερώνυμο για το ότι καθεύδει μπροστά στην επερχόμενη λαίλαπα!   
Ο ιερομόναχος κ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης (φωτό) εκ των επικεφαλής του αγώνα κατά της κάρτας του πολίτη, σε συνέντευξή του-καταπέλτη προς τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαπαναγιώτου, τονίζει μεταξύ των άλλων:
«Η κάρτα του πολίτη βασίζεται στην Συνθήκη του Σένγκεν, που σημαίνει ότι η κάρτα αυτή θα είναι: Ταυτότητα, βιβλιάριο τραπέζης, βιβλιάριο υγείας, άδεια οδήγησης, φοροκάρτα, διαβατήριο κ.τ.λ. Άρα κάθε κίνησή σου θα ελέγχεται , από το τι τρως (νηστεύεις), τι βιβλία αγοράζεις (χριστιανικά, πολιτικά, κτλ), προς τα πού καθημερινά κινείσαι κτλ.
Εάν είχε ο Χίτλερ σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα στοιχεία των πολιτών της Ευρώπης που δημιουργούν το πραγματικό προφίλ σου, σκεφθήκατε πόσο εύκολο θα του ήταν μέσα σε μια νύχτα να συλλάβει και να εξοντώσει όλο το γένος των Εβραίων; Αυτό θα πάθουν οι χριστιανοί εάν πολιτογραφηθούν ως πολίτες με τη θέλησή τους στο κράτος του Αντίχριστου.
Για όλα φταίει ότι ανήκουμε στην Δύση. Στην πραγματικότητα φταίνε όλοι οι πολιτικοί που εκχώρησαν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε ξένα κέντρα αποφάσεων υπογράφοντας άνευ όρων τις Συνθήκες Μάαστριχτ, Λισσαβώνας, Άμστερνταμ, και Σένγκεν. Και όλα τα μέτρα που λαμβάνονται σήμερα δεν είναι λόγω του Μνημονίου. Αιτία είναι οι ανωτέρω Συνθήκες τις οποίες αποδεχθήκαμε άνευ όρων για να εισέλθουμε στην ΕΟΚ.  
Οι Συνθήκες Μάαστριχτ, Λισσαβώνας, Άμστερνταμ, και Σένγκεν έχουν υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας μας. Δι’ αυτό και δεν μπορέσαμε να πάρουμε χρήματα από τη Ρωσία ή την Κίνα. Εκείνο το «ανήκουμε στη Δύση» κατέστρεψε την χώρα μας και μαζί όλους εμάς. Και υπεύθυνοι είναι οι 300 της Βουλής, οι οποίοι δεν ενημέρωναν τότε το λαό, αλλά και όσοι υπέγραψαν τις ανωτέρω συνθήκες. Όλες οι κοινωνικές αλλαγές βασίζονται στις συνθήκες αυτές, η δε ηλεκτρονική διακυβέρνηση και η κάρτα του πολίτη καθώς και το επερχόμενο σφράγισμα στο δεξί χέρι και στο μέτωπο, όπως προφητεύει η Αποκάλυψη του Ιωάννη, βασίζεται στη Συνθήκη του Σένγκενμ.
Χρειάζεται αγία ανυπακοή στο Κράτος. Διότι το Ευαγγέλιο και η εντολή του Χριστού είναι ξεκάθαρη. Όταν οι Νόμοι του Κράτους έρχονται σε αντίθεση με το Νόμο του Θεού, οι χριστιανοί δεν υπακούουν στο Νόμο του Κράτους αλλά στο Νόμο του Θεού».
Δυστυχώς μπροστά σε όλα αυτά τα φαινόμενα, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος παραμένει απαθής θεατής, όπως άλλωστε του καταμαρτυρούν και ιερείς , αφήνοντας το ελεύθερο στον Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και τους άλλους να θέτουν ανενόχλητοι  τα θεμέλια της παγκόσμιας διακυβέρνησης στην χώρα μας.
Εάν σήμερα υπήρχε εν ζωή ο μακαριστός Χριστόδουλος τα πράγματα δεν θα ήταν έτσι. Γι' αυτό σήμερα οι χριστιανοί αισθάνονται ότι δεν έχουν πνευματικό και θρησκευτικό ηγέτη αντάξιο του κύρους του Χριστόδουλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου