Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙ Η MOODY'S ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!

ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΝΑ  ΑΠΑΝΤΉΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ!
Εντείνονται μέρα με την μέρα τα κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας μας, την οποία θέλουν αιωνίως υπόδουλη και χρεωμένη στους διεθνείς τοκογλύφους και απατεώνες,. Ο κερδοσκοπικός-τοκογλυφικός οίκος MOODY'S ξανα-υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδος κατά τρία επίπεδα, βάζοντας ουσιαστικά θηλιά στον λαιμό μας την ώρα που επιχειρούμε να βγούμε στις αγορές με ομόλογα και την ώρα που στις 25 Μαρτίου επιδιώκουμε να κερδίσουμε καλύτερους όρους στην αποπληρωμή των χρεών μας. 
Όχι όμως! Αποδεικνύονται με τον πιο τρανό τρόπο τα ύπουλα παιχνίδια που παίζουν οι ξεφτιλισμένοι κερδοσκόποι σε βάρος κρατών και λαών τους οποίους βάζουν στην μέγγενή τους και τους καταστρέφουν. 
Ο γελοίος-επικίνδυνος Πρωθυπουργός Παπανδρέου που δεν δούλεψε ποτέ του για να ξέρει πόσο υποφέρει ο λαός και πώς να διαχειριστεί την κατάσταση, παρέδωσε την χώρα στους διεθνείς απατεώνες, χρεώνοντας τον τόπο και τον λαό για τα επόμενα 20-30 χρόνια. 
Σήμερα, αυτοί οι απατεώνες της MOODY'S και των άλλων οίκων...αξιολόγησης, θέλουν να βουλιάξουν την χώρα για τα επόμενα 50-100 χρόνια, αντλώντας κέρδη από την εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου και της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδος. 
Αντί ο πανάσχετος Παπανδρέου να πει "Άει στο διάολο αρχίδια, δεν πληρώνουμε τίποτε" κάνοντας κάνει στάση πληρωμών (έστω για 5-6 μήνες), να δούμε πώς  τότε θα πάρουν τα λεφτά τους οι αρχικλέφτες της MOODY'S  και των άλλων τοκογλύφων. 
Όχι όμως. Εξακολουθεί και είναι δεμένος στο άρμα των αρχιαπατεώνων-κερδοσκόπων που βουλιάζουν λαούς και κυβερνήσεις, αναγορευόμενοι αυτοί σε κυβερνήτες των κρατών!

ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ
Πριν από δυόμισι χρόνια όλοι θυμόμαστε που οι ίδιοι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης- και οι τοκογλύφοι-απατεώνες, έβαλαν στο στόχαστρό τους το Ντουμπάϊ ποντάροντας στην κατακρήμνυσή του. Όλοι θυμόμαστε πώς μιλούσαν για τον πλούτο  του Ντουμπάϊ το οποίο ήταν έτοιμο να καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος!
Από τότε όμως δεν βγάζουν τσιμουδιά οι οίκοι αξιολόγησης για το Ντουμπάϊ! Ξέρετε γιατί; Διότι όταν πήγαν εκεί  να απλώσουν τα δίχτυα τους και να σφίξουν την θηλιά γύρω από την οικονομική δύναμή του την οποία εντέχνως και μέσω των οίκων την υποβάθμιζαν, η αρμόδια Κυβέρνηση φρόντισε να τους...στείλει στον διάολο, κάνοντας στάση πληρωμών για 6 μήνες και εμφανίζοντας ουσιαστικά αδυναμία να πληρώσει τα δικά της χρέη! "Αφού δεν μπορώ να πληρώσω τους δικούς μου ανθρώπους είναι αδύνατον να πληρώσω εσάς", είπε με τον τρόπο αυτό το Ντουμπάϊ στους απατεώνες! 
Γιατί η ραγιαδίστικης νοοτροπίας Ελληνική Κυβέρνηση δεν κάνει το ίδιο; Γιατί δεν προχωρεί σε παύση πληρωμών για 5-6 μήνες; Να δούμε μετά πώς οι οίκοι-μπουρδέλα-τροϊκανοί θα πάρουν τα λεφτά τους! Θα φύγουν στο πιξ-λαξ.
Ο ελληνικός λαός θα στηρίξει μια τέτοια προσπάθεια της Κυβέρνησης. Ο ελληνικός λαός προτιμά να υποφέρει για 5-6 μήνες παρά να υποδουλωθεί αυτός  και ο τόπος για τα επόμενα 100 χρόνια στους διεθνείς τοκογλύφους!
Ο ελληνικός λαός απαιτεί να στείλει στον διάολο ο Παπανδρέου και η Κυβέρνηση όλους αυτούς τους απατεώνες, εδώ και τώρα!



Ο Γιάννης Μπουζαμπαλίδης ζητάει και δείχνει έναν δρόμο για την πλήρη γελοιοποίηση των τροϊκανών και των άλλων απατεώνων.
Με μασκαρέματα και καρναβαλίστικες υποβαθμίσεις-υποτιμήσεις δεν μας αντιμετωπίζουν;
Ε λοιπόν, με μάσκες να τους αντιμετωπίσουμε κι εμείς. Να απαντήσουμε με τον ίδιο και χειρότερο τρόπο στους διεθνείς απατεώνες που θέλουν να καταβροχθίσουν την Ελλάδα και τον λαό της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου