Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Συμβαίνει τώρα! ΠΑΖΑΡΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Ή θα φύγουμε εμείς ή αυτοί! 
Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ  ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ!

Οι λαθρομετανάστες είναι η μεγάλη γάγγραινα και για τον Παπάγο-Χολαργό. Δείτε τι  γίνεται έξω από τη στάση ΜΕΤΡΟ Χολαργού τώρα!
Παζάρι-πανηγύρι από λαθρομετανάστες που κλέβουν το βιος των δύσμοιρων-πολύπαθων επαγγελματιών. Οι πελάτες αγοράζουν σε χαμηλές τιμές, καλτσόν, τσάντες, πορτοφόλια μέχρι και σκεύη για την κουζίνα! Οι λαθρομετανάστες δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, κλέβουν τον έντιμο επαγγελματία και το πολύ-πολύ να απομακρυνθούν για λίγα λεπτά από τις αστυνομικές δυνάμεις και ξανά- μανά τα ίδια.

Η δημοτική αστυνομία καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες όμως το πρόβλημα έγινε επιδημία, κατέστη ένα από τα πιο σοβαρά ζητήματα και του Παπάγου-Χολαργού και ένα καρκίνωμα για την χώρα. Υπολογίζεται ότι πάνω από 5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες βρίσκονται ήδη στην πατρίδα μας και κυριολεκτικά την ξεκοιλιάζουν. Αν δε λάβουν οι τοπικές κοινωνίες μέτρα και με την εγκληματικότητα να αυξάνεται, εγκληματικότητα με την οποία έχουν σχέση και οι λαθρομετανάστες, τότε να σηκωθούμε να φύγουμε από τον τόπο μας. 
Ρωτήσαμε την κυρία που φαίνεται στον φωτογραφικό φακό, γιατί ψώνισε από τον παράνομο μετανάστη που κλέβει τους νόμιμους επαγγελματίες και που έχει καταστρέψει αυτός και όλοι οι λαθρομετανάστες την Ελλάδα!
Μας απάντησε: "Έ, τι θες να κάνω, δεν βρήκα αλλού, από αυτόν βρήκα και αγόρασα"!!!
Καταλάβατε κύριοι; Καλά να πάθουμε μετά. Μας αξίζει τέτοια τύχη. Ας φέρουμε τότε όλους τους λαθρομετανάστες που έχουν και...μεγαλύτερη ποικιλία σε εμπόρευμα!

Αγαπητέ Δήμαρχε, υπεύθυνε της Δημοτικής Αστυνομίας Αντιδήμαρχε το θέμα των παράνομων μικροπωλητών πρέπει να το φέρετε και να το συζητήσετε στα δημοτικά συμβούλια. Σαν τις σφίγγες ξεφυτρώνουν οι λαθρομετανάστες. Σαν το τσουνάμι που θα μας πνίξει. Κάτι πρέπει να κάνετε και να λάβετε πρωτοβουλία να τους κατάσχετε το εμπόρευμα. Μόνον ένα τέτοιο μέτρο και η σύλληψή τους για την πρανομία που διαπράττουν να κλέβουν το κράτος, θα μπορέσει να αναχαιτίσει τη δράση τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου