Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΕΥΧΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗ (Υπουργού Προστασίας του Πολίτη) ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ




Μήνυμα -Ευχές Χρήστου Παπουτσή, Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για το Πάσχα

Αθήνα, 21 Απριλίου 2011

Η μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης, το Άγιο Πάσχα, με τα ύψιστα νοήματα της Ορθόδοξης πίστης, της Αγάπης και της Αλληλεγγύης, εύχομαι ολόψυχα να μετουσιωθεί σε πράξη από όλους για μια καλύτερη και ουσιαστικότερη ζωή. Με ενότητα και συνοχή στην ελληνική κοινωνία και στη χώρα  
(Σημ. Μας δουλεύει ο κ. Παπουτσής! Για ποια αγάπη , αλληλεγγύη, ενότητα και κοινωνική συνοχή μιλάει; Μα όλα αυτά τα ξεθεμελίωσαν και τα διέλυσαν με την βάρβαρη-αντισυνταγματική σε βάρος των Ελλήνων πολιτική, που εφαρμόζουν)
Σε αυτή την ταραγμένη εποχή, με την οικονομική κρίση, τις θεομηνίες, τους πολέμους, τις σύγχρονες μορφές εγκληματικότητας, που η ανθρωπότητα δοκιμάζεται παγκοσμίως. Σε αυτή τη δύσκολη, αλλά όχι αξεπέραστη, οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας.
Μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι.
Μόνο μέσα από το διάλογο και τις συνεργασίες, σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Μέσα από την κοινή προσπάθεια. Με επιμονή και σταθεροί στην πορεία μας, μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους και να οδηγηθούμε στην πρόοδο και την ανάπτυξη.
(Σημ. Έχουν ρίξει στην εξαθλίωση, μιζέρια και απόγνωση το μεγαλύτερο μέρος του λαού και μιλάνε για ενότητα, διάλογο και συνεργασίες!!! Ποιο διάλογο; Αυτόν της φασιστικής επιβολής της τρόϊκας και του Μνημονίου;)
Όλοι μαζί. Πολίτες, Πολιτεία και Σώματα Ασφαλείας. Με γνώμονα την Ισονομία και την Ισοπολιτεία. Έτσι, ώστε να θωρακίσουμε το παρόν και να κληροδοτήσουμε στο μέλλον, ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον, ανάπτυξης και δημιουργίας.
(Σημ. Γύρισαν την Ελλάδα 60 χρόνια πίσω, κατήργησαν εργασιακά δικαιώματα και ελευθερίες που κατακτήθηκαν με αίμα και ιδρώτα και ο κ. Παπουτσής μιλάει για υγιές, ασφαλές περιβάλλον ανάπτυξης!!! Έμαθε το ίδιο τροπάριο επί Ανδρέα και το ίδιο εξακολουθεί και αναμασάει σήμερα που η Ελλάδα έχει παραδοθεί στους διεθνείς τοκογλύφους)

Προστατεύοντας, το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής των ανθρώπων, τις ατομικές ελευθερίες και τα δικαιώματα των πολιτών.

Πάντα μέσα στο πλαίσιο των νόμων και του Συντάγματος της Ελληνικής Δημοκρατίας, οι Αρχές ασφάλειας της χώρας, θα συνεχίσουν να επιτελούν το καθήκον τους, με αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνηση.
(Σημ. Ο κ. Παπουτσής μάλλον βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου! Επικαλείται το Σύνταγμα το οποίον κατέλυσε ο Πρωθυπουργός και ο ίδιος, για να παραδώσουν τη χώρα στη διεθνή μαφία των κερδοσκόπων και στο Μνημόνιο, που έχει σαρώσει κάθε ελληνική οικογένεια!)

Εύχομαι σε όλους, το αναστάσιμο –άσβεστο- φώς, να μας δείχνει το δρόμο της Ειρήνης, της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
(Σημ.Τέτοια ευχολόγια έδιναν ο Μουμπάρακ και ο Καντάφι: Απομακρυσμένοι από την κοινωνία και τις ανάγκες της, πέταγαν μπαρούφες, κάνοντας το καζάνι του λαού να σιγοβράζει. Ώσπου κάποια στιγμή έγινε  η έκρηξη και όλα έγιναν γης μαδιάμ. Εκεί οδηγεί την κατάσταση, η πολιτική αυτών των ανθρώπων που κυβερνούν τη χώρα μας: Στην οργή, στην αγανάκτηση και κάποια στιγμή στην έκρηξη.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου