Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΕΤΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ!



ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ: "ΟΧΙ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΡΥΔΗ"

Προχθές βράδυ 30 Μαρτίου,   το ζεύγος Ποιμενίδη, ιδιοκτήτες του γηροκομείου «Φιλίππειον»   δέχτηκε επίθεση από τέσσερις κακοποιούς  Αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι κρατούσαν όπλα στο χέρια και αφού  χτύπησαν τον Φίλιππο Ποιμενίδη, τον οδήγησαν με τη βία στο σπίτι του ,  όπου εκεί βρίσκονταν η σύζυγός του και τα δύο εγγόνια τους. 
Τον έσπασαν κυριολεκτικά στο ξύλο, τον έδεσαν  σε καρέκλα και τον φίμωσαν, και του κατάφερναν αλλεπάλληλες μαχαιριές στα πόδια προκειμένου να τους αποκαλύψει όλα τα χρήματα που είχε στο σπίτι.  Οι Αλβανοί κακοποιοί αφού έκλεψαν πάνω από 10.000 ευρώ και όλα τα κοσμήματα που είχε η οικογένεια, συνέχισαν  να παραμένουν για τέσσερις περίπου ώρες μέσα στο σπίτι, καταφέρνοντας μαχαιριές στα πόδια και γροθιές στο πρόσωπο του Φίλιππου Ποιμενίδη, προκειμένου να τους ...δώσει και άλλα λεφτά!!! Μάλιστα  απείλησαν  να απαγάγουν τα δυο τους εγγόνια, τα οποία ήδη τα είχαν κοιμίσει με σπρέϋ!!!
Τελικά οι κακοποιοί εγκατέλειψαν την οικία του ζεύγους, αφού έκλεψαν και το αυτοκίνητό τους!
μια ΒΜW 525.
Σε ερώτησή μας εάν το ζεύγος Ποιμενίδη συσχετίζει το γεγονός με τα όσα ακούγονται για την διαθήκη Καρύδη, μας απάντησε η κ. Ποιμενίδη:
"Όχι, δεν κολλάει καθόλου αυτός ο συσχετισμός. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αυτοί οι κακοποιοί μάς ήθελαν ξύπνιους και γι΄αυτό βασάνισαν τον άνδρα μου. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Γιατί μας ήθελαν ξύπνιους, αφού με τα σπρέϋ που κρατούσαν θα μπορούσαν να μας είχαν αποκοιμίσει".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου