Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΙΔΡΟΣ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ!


ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΟΝΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ) 
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ!


Δικαιώθηκε απόλυτα το ρεπορτάζ του Μάκη Βραχιολίδη που προβλήθηκε και από την εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ (του Στέφανου Χίου), σύμφωνα με το οποίο είναι παράνομος ο διορισμός του Καρχιμάκη στο Υπουργείο Μεταφορών. Μια απόφαση την οποία συνυπογράφουν-παρανόμως- τρεις Υπουργοί, οι κ.κ. Ρέππας (Μεταφορών), Σαχινίδης (Οικονομικών), Ντόλιος (Εσωτερικών)!
Ο κ. Καρχμάκης, ενοχληθείς από την αποκάλυψη του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ και τις καταγγελίες Χίου-Βραχιολίδη, βγήκε σεργιάνι σε εφημερίδες και κανάλια, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Στην εφημερίδα «ΒΗΜΑ» είπε: «Αν τα είχα παντελονιάσει και τα είχα οικονομήσει, θα είχα παραιτηθεί».
Αν και παντελόνιασε παρανόμως την θέση στο Υπουργείο Μεταφορών, ο κ. Καρχιμάκης δεν παραιτείται!
Ο ίδιος, στην συνέντευξή του ομολογεί την παρανομία του, άσχετα αν δεν το καταλαβαίνει. Ιδού τι παραδέχεται: «Η μετάταξη δεν είναι για μένα προσωπικά μόνο, αλλά για όλους αυτούς που προβλέπει ο νόμος».
Αυτό είναι το ξεγύμνωμα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, που θέλει να εμφανίζεται και ως ηθικός ή τιμητής των πάντων!!!
Η μετάταξη, η οποία όπως αποκαλύψαμε με σειρά αποφάσεων του ΣτΕ νοείται ως απόλυση και ταυτόχρονος διορισμός, δεν μπορεί να ισχύει για εν ενεργεία βουλευτή. Ο βουλευτής κ. Καρχιμάκης παρανόμως διορίστηκε, διότι η δημοσιοϋπαλληλική του ιδιότητα βρίσκεται σε πλήρη αναστολή. Δεν είχε συνεπώς το δικαίωμα να κάνει καμία αίτηση για μετάταξη! Όταν χάσει την βουλευτική του ιδιότητα, τότε και μόνον τότε μπορεί να διοριστεί ή να μεταταγεί στο Υπουργείο Μεταφορών! Το γεγονός ότι έκανε αίτηση μετάταξης, σημαίνει ότι παρανόμως εμφανίζεται να κατέχει ταυτόχρονα δύο θέσεις στο δημόσιο: Μία αυτή του βουλευτού και μία του υπαλλήλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας!

Θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο κ. Καρχιμάκης πάει να πιαστεί από ένα επιχείρημα το οποίο του βγαίνει μπούμερανγκ: «Μετά την κατάργηση του ασυμβιβάστου  αρκετοί βουλευτές εργάζονται ταυτόχρονα ενώ ασκούν τα καθήκοντά τους στην Εθνική Αντιπροσωπεία. Ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Ι. Βούρος παίζει εφέτος στο θέατρο μαζί με την κυρία Κάτια Δανδουλάκη και τον κ. Ι.Φέρτη. Η βουλευτής του ΠαΣοΚ κυρία Μάγια Τσόκλη διατηρεί την εκπομπή της στην κρατική τηλεόραση».
Μα είναι σοβαρό ο κ. Καρχιμάκης; Φέρνει παραδείγματα βουλευτών, οι οποίοι με την δεύτερη δουλειά τους, δεν επιβαρύνουν τον δημόσιο τομέα, ενώ αντίθετα ο ίδιος, ανήκων ως υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, εμφανίζεται να κατέχει ταυτόχρονα δύο θέσεις στο δημόσιο!!!

Συνεχίζοντας την ηλίθια επιχειρηματολογία του, λέει: «δεν έγινε κανένας διορισμός αλλά έγινε στην περίπτωσή μου ό,τι και με 4000 εργαζόμενους της Ολυμπιακής που μετατάσσονται» !!!
Με την μόνη διαφορά κύριε Καρχιμάκη ότι κανείς από τους 4000 εργαζόμενους της Ολυμπιακής δεν ήταν …βουλευτής!
Και ο κ. Καρχιμάκης επαναλαμβάνει: «είμαι πεντακάθαρος, δεν διορίστηκα». Πόσο πεντακάθαρος είστε,  φάνηκε σε όλους. Όσο για την τοποθέτησή σας στο  Υπουργείο Μεταφορών είναι ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ και  αναφέρεται και στον νόμο 3717/2008 τον οποίο χρησιμοποίησαν οι τρεις υπουργοί για να κάνουν την …λαδιά!
Το ότι μιλάνε για… μεταφορά, δεν έχει καμία σημασία. Πρόκειται για μετάταξη, κάτι που ομολογεί και ο ίδιος ο κ. Καρχιμάκης.
Οι τρεις φωστήρες Υπουργοί, Ρέππας, Σαχινίδης και Ντόλιος, μοιάζουν με τον Σουφλιά που ενώ νομιμοποιούσε τους παράνομους ημιϋπαίθριους χώρους, αυτός τούς βάφτιζε «τακτοποίηση ημιϋπαίθριων»!!!
Μια παρανομία όμως δεν αλλάζει, ό,τι αλλαγές λέξεων και αν σκαρφιστούν!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου