Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΝΤΟΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΥΜΗΤΤΟΥ!


ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Ο ΞΥΔΗΣ ΠΑΕΙ ...
ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!
ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ»!

Δεν έχει τέλος η κόντρα μεταξύ Νικολάου και Ξύδη!!!
Αμέσως μετά το «Χριστός Ανέστη» ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού Δ. Νικολάου, αντεπιτίθεται σφοδρά κατά του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη, με αφορμή –κυρίως- το αναψυκτήριο του Ομίλου Αντισφαίρισης Παπάγου (φωτό), στο οποίο, αν και αυθαίρετο, ο κ. Ξύδης έσπευσε να δώσει προσωρινή άδεια λειτουργίας!
«Πρόκειται για τεράστια παράβαση καθήκοντος», επισημαίνει ο Δ. Νικολάου και συμπληρώνει: «Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Να κρίνει η πολεοδομία αυθαίρετο το αναψυκτήριο και τα γήπεδα αντισφαίρισης στο δάσος, να διατάσσει διακοπή οικοδομικών εργασιών και  κατεδάφιση αυθαιρέτων κτισμάτων και ο Δήμαρχος Παπάγου κ. Ξύδης να σπεύδει να δώσει προσωρινή άδεια λειτουργίας στην επιχείρηση. Πρόκειται για καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος για την οποία θα κληθεί να αποφασίσει η Δικαιοσύνη και είναι βέβαιον ότι ο κ. Ξύδης θα τιμωρηθεί. Προβλέπω ότι θα τεθεί σε αργία για τουλάχιστον  5 μήνες. Γράψ’ το».
Η καταγγελία που κάνει ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού δείχνει να είναι εξαιρετικά σοβαρή, συνοδεύεται δε από ντοκουμέντα τόσο από την Πολεοδομία όσο και από την Αστυνομία Παπάγου, που επιβεβαιώνουν ότι πράγματι έγινε έκθεση αυτοψίας από την Πολεοδομία, καθώς επίσης ότι ο Δήμαρχος –τότε- Παπάγου κ. Ξύδης έδωσε προσωρινή άδεια στο αναψυκτήριο, η οποία λήγει στις 6 Μαΐου 2011.
Η σχ.Α.Υ. 42/08 έκθεση αυτοψίας που διενήργησαν στις 12/11/09 οι κ.κ. Βάϊα Κωστούλη και Αριστοτέλης Μακανίκας, υπάλληλοι της Πολεοδομίας, αναφέρει ρητώς ότι «…η ως άνω κατασκευή είναι αυθαίρετη σύμφωνα με το Ν.1337/83 και το άθρο 22 του Γ.Ο.Κ./85 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν.2831/00…».
Η έκθεση αυτοψίας κοινοποιήθηκε στο Δήμο Παπάγου, με το υπ. Αριθμ 27730 της 18/11/2009 έγγραφο της Δ/νσης Πολεοδομίας. Ο Δήμος Παπάγου όμως παρά το ότι είχε στα χέρια του τη σοβαρή αυτή έκθεση έδωσε προσωρινή άδεια λειτουργίας για ένα χρόνο, στο συγκεκριμένο αναψυκτήριο!
Ο κ. Νικολάου δεν παραλείπει να επιρρίψει ευθύνες τόσο στην Πολεοδομία όσο και στην Αστυνομία, διότι παρά το ότι γνώριζαν την παράνομη λειτουργία της επιχείρησης εξαιτίας της παράνομης από τον κ. Ξύδη αδειοδότησή της, δεν έπραξαν τα νόμιμα για την επιβολή κυρώσεων.
Έρχεται λοιπόν σήμερα ο Δ. Νικολάου και ανακινεί ο ίδιος το θέμα, στέλνοντας τη σοβαρή αυτή υπόθεση στα αρμόδια όργανα τηςΔικαιοσύνης, εκφράζοντας τη προσωπική βεβαιότητα ότι ο κ. Ξύδης θα οδηγηθεί με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και ότι θα παυθεί των καθηκόντων του για 5 μήνες!

Επειδή γνωρίζουμε ότι ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης είναι φανατικός επισκέπτης της ιστοσελίδας μας και αναγνώστης του «Παρατηρητή» τον παρακαλούμε να στείλει την απάντησή του στο ανακύψαν ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου