Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ


ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ 
ΤΡΙΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥΣ
Ανάμεσά στους φυλακισμένους κι ένας Χολαργιώτης

Γίνεται τώρα
Συγκέντρωση αναρχικών πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή έξω από το ΜΕΤΡΟ Χολαργού ως εκδήλωση συμπαράστασης σε τρεις «συντρόφους» τους οι οποίοι βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές. Ανάμεσα στους φυλακισμένους είναι και ο Χολαργιώτης Χρήστος Πολίτης, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας των Γρεβενών, χωρίς, όπως λένε οι σύντροφοί του, να του έχει απαγγελθεί κατηγορία και χωρίς να έχει οδηγηθεί σε δίκη!
Ένας εκ των φυλακισμένων, ο Δημήτρης Μιχαήλ έχει στείλει  επιστολή από τις φυλακές Τρικάλων, η οποία μοιράζεται τώρα από τους αναρχικούς και στην οποία εξιστορεί όλο το χρονικό της σύλληψης αι κράτησής του στις φυλακές, επί σχεδόν 5 μήνες!
Οι αναρχικοί  ζητούν να αφεθούν ελεύθεροι οι σύντροφοί τους, αφού επί τόσους μήνες δεν τους έχει απαγγελθεί καμιά κατηγορία, ενώ έχουν υποβάλλει αίτηση αποφυλάκισης.
Έχει ιδιαίτερη αξία να προσέξουμε τι σημειώνει μεταξύ άλλων ο Δ. Μιχαήλ, στην επιστολή του. Προσέξτε ότι ο λόγος του ταυτίζεται με αυτά που πιστεύει ο περισσότερος κόσμος:  «Η κυβέρνηση, το κράτος, το κεφάλαιο, τα Μ.Μ.Ε. όλοι οι μηχανισμοί χειραγώγησης, επιβολής και καταστολής, αγωνιούν μανιωδώς να εξασφαλίσουν την κοινωνική ειρήνη και συνοχή απέναντι στην προοπτική μιας μαζικής κοινωνικής εξέγερσης ή επανάστασης σε περίοδο σαν τη σημερινή όπου πραγματοποιείται η μεγαλύτερη ληστεία-μεταφορά κοινωνικού πλούτου από τη βάση προς την κορυφή της κοινωνικής ιεραρχίας με το πρόσχημα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και τους όρους του μνημονίου που έχουν επιβάλλει οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι ΔΝΤ, ΕΚΤ».  

Οι αναρχικοί έχουν αναρτήσει πανώ ενώ βρίσκονται υπό την διακριτική παρακολούθηση ομάδος αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου