Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Ο Άκης που μας κυβέρνησε…


Κανείς δεν χειροκρότησε από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος του κινήματος Άκη Τσοχατζόπουλο, κατά την διάρκειας της ομιλίας του στην Βουλή για την υπόθεση των υποβρυχίων! Οι περισσότεροι από αυτούς τον χειροκροτούσαν και επικροτούσαν τις αποφάσεις του πριν λίγα χρόνια. Ήταν μαζί συνεργάτες, συνοδοιπόροι, σύντροφοι!
Θυμάμαι στην προεκλογική ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Θεσσαλονίκη το 2004, όταν όλο σχεδόν το ΠΑΣΟΚ τον αγκάλιαζε, του χτυπούσε την πλάτη και του ζητούσε ένα τελευταίο προεκλογικό ρουσφέτι! Σήμερα όλα αυτά γκρεμίστηκαν!!!
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κυβέρνησε μαζί με τους συντρόφους του πολλά χρόνια. Ο κόσμος σήμερα και τα περισσότερα ΜΜΕ θα πούνε ότι έκλεψε!!! Ποιο από τα δύο είναι χειρότερο; Ότι κυβέρνησε ή ότι έκλεψε; Για τον Άκη σίγουρα … ότι κυβέρνησε!
Με 226 ψήφους ψήφισε υπέρ της διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης για ενδεχόμενη ποινική ευθύνη του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, στην υπόθεση της προμήθειας τριών γερμανικών υποβρυχίων τύπου 214. Κατά της πρότασης ψήφισαν εννέα βουλευτές, «παρών» δήλωσαν εννέα βουλευτές, ενώ βρέθηκαν πέντε άκυρα ψηφοδέλτια και ένα λευκό.
Υπέρ της πρότασης ψήφισαν όλες οι πτέρυγες της Βουλής πλην του ΛΑΟΣ, το οποίο αποχώρησε από τη διαδικασία. Από την ψηφοφορία απουσίαζαν 50 βουλευτές, ενώ από τους πολιτικούς αρχηγούς ψήφισε μόνον ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

πηγή: piazzadelpopolo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου