Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ….ΡΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ!!!


Εκεί έφτασε το αδιέξοδο του Παπανδρέου!


Στην απέλπιδα προσπάθειά της να βρει χρήματα υπέρ των τοκογλύφων, η κυβέρνηση έφθασε στην απίστευτη επινόηση να φορολογεί το… ρέψιμο και τις …κλανιές!
Απίστευτο και όμως αληθινό!
Ιδού πώς:
Επιβάλλει Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα αναψυκτικά!
Ως γνωστόν τα αναψυκτικά περιέχουν ανθρακικό (διοξείδιο του άνθρακα) το οποίο ενοχοποιείται για την μόλυνση του περιβάλλοντος και για την απελευθέρωση του οποίου επιβάλλονται διεθνώς πρόστιμα.
Το ανθρακικό λοιπόν που προσλαμβάνουν οι Έλληνες πολίτες από τα αναψυκτικά, ως γνωστόν απελευθερώνεται με το ρέψιμο και τις… κλανιές! Αυτές λοιπόν τις απελευθερώσεις του διοξειδίου του άνθρακα αποφάσισε να φορολογεί εφεξής η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μέσω του Ειδικού φόρου κατανάλωσης!!!
Χρήματα τα οποία θα πηγαίνουν κατευθείαν υπέρ των τοκογλύφων!!!
Το ότι θα φορολογούσαν μέχρι και το ρέψιμο και τις πορδές μας, προκειμένου να εξευρεθούν χρήματα για να διασωθεί η χρεωκοπημένη οικονομία μας, μόνον ο Παπανδρέου με τον Παπακωνσταντίνου θα μπορούσαν να το επινοήσουν!      

2 σχόλια:

  1. [97] WWW.Δι -Νε -Του..... ΞΕΦΤΙΛΑΣ.news.tzinis.gr
    Σατυρικά, επιθετικά, αντικειμενικά, και αντιγραφειοκρατικά

    Μκακάληκο η Ελλάς και τα “αγγούρια”
    ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ 120 ΔΙΣ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ;;; ΑΝ ΟΧΙ ΤΌΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΚΑΙ ΑΜΟΝΙΑ, ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ και διεθνές ληστρικά (μολυσματικά) Νομισματικά Ταμεία. Δι-Νε-Του.… για να ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ. Με τέτοιο δημόσιο χρέος ποιος μαλάκας θα τολμήσει, να αναλάβει να μας κυβερνήσει. -(Ο Καρατζαφέρης και αν χρησιμοποιήσει ΑΜΕΣΟΣ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΜΗΝ)
    Αν είχες μκακάληκο και χρωστούσες στους έμπορους 350.000 χιλιάδες και τα καθαρά σου κέρδη τον χρόνο ήταν 20.000 χιλιάδες. Θα χαραζόσουν 20 χρόνια για να ξοφλήσεις, και χωρίς να τρως, ενοίκια κλπ. ποια θα ήταν η προοπτική σου;;;
    Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ
    ΑΣΥΜΦΟΡΗ…… Η υποκειμενική εμπεριέχει τα συμφέροντά μας μέσα.
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ… Σατυρικός και Φιλοσοφικώς:
    ΥΠΟΨΗ ΜΟΝΟΝ: (Για ανθρώπους με ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ.) Για ανθρώπους του μέλλοντος που σέβονται την νοημοσύνη τους, και ενδιαφέρονται και πέρα από την μάσα, του σεξουαλικού και πεπτικού σωλήνα, και όποιος δεν το θεωρεί υποτιμητικών τα παραδέχεται, τα διαψεύδει, τα δημοσιεύει. Έξω από ανθρώπινες υστεροβουλίες συμφέροντα εγωισμούς κλπ. Δεν είναι ντροπή υποτιμητικών να χρησιμοποιείτε ότι σας ΑΡΕΣΕΙ από τα γραφτά μου τα σλόγκαν στις σελίδες μου κλπ. Αν είστε βεβαίως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΛΠ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑΨΤΕ ΤΑ, όπως συνήθως . Διαδίδεται προωθείται την διαχρονική σελίδα δεν είναι αντί-εγωιστικό, για να εξανθρωπιστεί η ανθρωπότητα. Οι άνθρωποι εντυπωσιάζονται με το ποιος είσαι (τίτλους κλπ.) και όχι τι λες, αλέθεις ή ψέματα. Θεωρείσαι εξωγήινος. (Έχω την εντύπωση πως κάτι λέγω). Όσοι θέλουν μπορούν να διαδίδουν την σελίδα: ή να την δυσφημούν.
    Άχρηστοι ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ: Η “ακρόπολη” θα πιάσει καλά ΛΕΦΤΑ, τι κάθεστε *Μ-βλάκες. Και τον ορυκτό πλούτο, την ΑΟΖ κλπ. μην τα ξεχνάτε και τα Ίμια να δούμε τι θα κάνουν οι κλεφτόΤούρκοι…….
    =Πουλήστε τα ΟΛΑ. Που είσαι Τσοβόλα, βγες ξανά εδώ και τώρα, και δώσε τούς ΟΛΟΥΣ ΦΟΛΑ, Η ΜΟΝΗ λύση εδώ και τώρα, που έμεινε στη χώρα!
    =Άχρηστοι πουλήστε τα όλα, δεν την γλιτώνετε την φόλα….
    =Οι δημοκρατίες δεν έχουν αδιέξοδα!! -Αφού οι ίδιες είναι αδιέξοδο και έχουν μόνον έξοδα. (Έτσι που τις καταντήσανε).
    =Λαέ, ξύπνα και προχώρα, και δώσε τους όλους φόλα μπήκαν στην κατηφόρα. .
    =Πρέπει να ήμαστε μέσα σε όλα…..και όχι έξω απ’ όλα, και μας πασέρνουνε οι μάγκες την σόλα.
    =Όταν το 90% των ανθρώπων είναι ανάξιο να κρίνει, και για αυτό μας κυβερνούν *Μ.
    =Οι πολιτικοί μας όμως αντί να κάνουν αυτάρκη την χώρα, αυτοί την δίνουν φόλα, και ακριβύνουν ΟΛΑ…
    =Τα ξεπουλήσανε ΟΛΑ, και εσείς τους ξαναψηφίζετε πάλι, σας την φέρανε και πάλι οι μεγάλοι, κ’ έφταιγαν οι παπαγάλοι….. και εσείς στο ίδιο χάλι,
    =Είδα κ’ αυτούς που φταίνε για ΟΛΑ, π’ ακόμα δεν τους δώσαν φόλα, και τους περνούν στην ιστορία, για την μεγάλη τραγωδία. Φτού σας καθάρματα έχρια.
    =Ποιοι είναι ποιο *Μ-βλάκες, αυτοί που πουλούν μια βιομηχανία, μια εταιρία (πχ. ΟΤΕ με κέρδη κλπ.) στους ξένους ή αυτοί που την αγοράζουν;;;;; ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗΣ ΟΛΕΣ ΨΟΦΊΜΙΑ για να καλύψετε την ανικανότητα σας και τις κλεψιές σας.
    =Άλλοι είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ γιατί ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, και άλλοι που είναι ανθέλληνες! Επιεικώς δοσίλογοι και προδότες.
    =Ποιοι μας έφεραν στην οικονομική κρίση, και αυτοί γίνηκαν Κροίσοι. Και ο βλάκας λαός και πάλι θα τους ξαναψηφίσει.
    =Χειροκροτούσαν τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου στις ομιλίες τους τα λαμόγια οι εξαρτώμενοι και τα κομματόσκυλα.
    =Οι πολιτικοί μας όμως αντί να κάνουν αυτάρκη την χώρα, αυτοί τα ξεπουλάνε ΟΛΑ, ΑΧ ΑΘΑΝΑΤΗ ΦΟΛΑ.
    Ξαναψηφίστε τους *Μ-βλάκες.

    Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://users.otenet.gr/~tzinis http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr
    Άχρηστοι ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ: Η “ακρόπολη” θα πιάσει καλά ΛΕΦΤΑ, τι κάθετε *Μ-βλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή