Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Απάντηση για τα ακινητοποιημένα απορριμματοφόρα

Τα απορριμματοφόρα βγήκαν στους δρόμους (όχι όλα) για την αποκομιδή των σκουπιδιών, όμως ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αυγουρόπουλος δίνει την απάντησή του για το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες.

"Ο κ. Δασκαλόπουλος αντί να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και συγκεκριμένα να επιρρίπτει ευθύνες στην προηγούμενη διοίκηση που για πέντε ημέρες τα σκουπίδια «πνίγουν» στην κυριολεξία το Χολαργό, καλά θα κάνει να αντιληφθεί ότι έκλεισε τέσσερες μήνες στη διοίκηση του Δήμου και τα μόνα δείγματα που έχει δώσει μέχρι στιγμής είναι αυτά της ανικανότητας, της αυταρχικής συμπεριφοράς και της κάκιστης συνεργασίας με τους εργαζόμενους.
Επειδή είναι νέος στη διοίκηση και ακόμη δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά, του κάνω γνωστό ότι, πρώτον ο προϋπολογισμός δεν εγκρίνεται από το Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής δεύτερον, από την Παρασκευή 15/4/2011 έχει εγκριθεί και βρίσκεται στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και τρίτον την προηγούμενη οκταετία ουδέποτε είχε δημιουργηθεί ανάλογο πρόβλημα.
Δυστυχώς γι’ αυτόν οι Χολαργιώτες κυκλοφορούν στους δρόμους και βλέπουν τη σημερινή απαράδεκτη εικόνα, η οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτή των προηγούμενων χρόνων, όχι μόνον με τα σκουπίδια, άλλα και τα κλαδιά και ογκώδη αντικείμενα που για είκοσι και πλέον ημέρες βρίσκονται στους δρόμους και ο κ. Δασκαλόπουλος συνεχίζει να ζει στο δικό του κόσμο.

                                                                                   Θανάσης Αυγουρόπουλος
                                                                                      Δημοτικός Σύμβουλος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου