Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Οι λαθρομετανάστες έχουν επιβάλλει το δικό τους νόμο!  Η δημοτική αστυνομία αν και επισήμως δηλώνει ότι έχει καταφέρει να περιορίσει την παρουσία τους, τα γεγονότα τους διαψεύδουν:  Οι παράνομοι μικροπωλητές έχουν πολλαπλασιαστεί ραγδαία!
Τα μηνύματα που φτάνουν στην εφημερίδα μας και ειδικά από κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα,  επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Οι λαθρομετανάστες έχουν «αραιώσει» από τον Άγιο Παντελεήμονα και έχουν δώσει «σύρμα» μεταξύ τους ότι ο Χολαργός προσφέρεται για την «αγορά» τους,  μια και δεν τους ενοχλεί κανείς. Γι’ αυτό η περιοχή έχει ήδη μετατραπεί σε  απέραντο παζάρι παράνομων μικροπωλητών, οι οποίοι είναι εγκατεστημένοι από το ύψος των Goodys (3η  ΣΤΆΣΗ) έως το παλιό Jumbo (6η στάση).
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ: «ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ. ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΩ 14 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ»!
Υπάλληλος της δημοτικής Αστυνομίας Παπάγου-Χολαργού έχει εκμυστηρευτεί το μαρτύριο που τραβάει καθημερινά για να καταστείλει την επιδρομή των λαθρομεταναστών: «Περνάω μέχρι και 14-15 φορές την ημέρα για να διώχνω τους παράνομους μικροπωλητές. Αυτοί όμως μετά από λίγα λεπτά επιστρέφουν και πάλι τα ίδια. Δεν αντέχω άλλο, τα έχω παίξει», λέει σε φίλους του.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ: «ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ»
Ο Δήμαρχος κ. Ξύδης ο οποίος εκφράζει την απέχθειά του προς το φαινόμενο των λαθρομεταναστών, τόνισε στον σύλλογο καταστηματαρχών Χολαργού που τον επισκέφθηκε για να ζητήσει βοήθεια: «Γνωρίζω το πρόβλημα και έχω καταφέρει να διώξω τους λαθρομετανάστες από την στάση Μετρό-Εθνική Άμυνας. Το ίδιο θα κάνω και με τον Χολαργό».
Του το ευχόμαστε, όμως η κατάσταση επείγει και πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα για το καρκίνωμα των λαθρομεταναστών που ζουν σε βάρος της πόλης, κλέβουν την εφορία και τους επαγγελματίες.
Η δε Αστυνομία ας μην βγάζει την ουρά της απ’ έξω: Οφείλει να ελέγχει καθημερινά εάν είναι νόμιμη η παρουσία τους, διότι η αύξηση της εγκληματικότητας στον Χολαργό , μόνον άσχετη με τους λαθρομετανάστες δεν είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου