Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Δημοτική Παράταξη «Ενεργοί Δημότες Παπάγου-Χολαργού», με επικεφαλής τον Δημήτρη Νικολάου, καλεί όλους τους Δημότες, τις Δημοτικές Παρατάξεις, την εκκλησία και ιδιαίτερα τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο, το Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Β. Ξύδη καθώς και τη Διοίκηση του Δήμου να συνεργαστούμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για να αποκαταστήσουμε  εδώ και τώρα το περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Σκέπης.
Οι μέχρι σήμερα παραβάσεις και άστοχες ενέργειες που έγιναν από τη Διοίκηση του κ. Β. Ξύδη  δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση, να αλλοιώσουν την όψη του ιστορικού θρησκευτικού Μνημείου, ούτε να σταθούν εμπόδιο στην ταχεία αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου του Ι.Ν της Αγίας Σκέπης.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι όλοι μαζί, μακριά από μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις, θα εργασθούμε για να ξεπεράσουμε όλα τα ουσιαστικά και  τυπικά εμπόδια που ανέκυψαν. Πρέπει να δώσουμε ένα τέλος στην ταλαιπωρία των ιερέων, του εκκλησιαστικού συμβουλίου και των προσκυνητών του ιερού χώρου. Έχουμε συγκεκριμένες λύσεις να προτείνουμε στη διοίκηση του κ. Β. Ξύδη, που είναι εφαρμόσιμες για την επίλυση της τραγικής κατάστασης.
ΚΑΛΟΥΜΕ το Δήμαρχο, κ. Β. Ξύδη, να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να ληφθούν ομόφωνα οι ενδεδειγμένες αποφάσεις, με σεβασμό στο μνημείο και στο περιβάλλον, και να εφαρμοσθούν νόμιμα και άμεσα.
Κάθε ώρα, κάθε μέρα, που η διοίκηση του Δήμου δεν κάθεται στο τραπέζι για την επίλυση του θέματος βαρύνει αποκλειστικά τον κ. Β. Ξύδη και τους συνεργάτες του.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Τ. Δήμαρχος Χολαργού
Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου