Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ


Ο λαός άρχισε ήδη να αντιστέκεται. Κυρίως οι νέοι. Αυτοί από τους οποίους ο πολιτικός αγύρτης Παπανδρέου και οι συν αυτώ, στερούν το όνειρο, την ελπίδα, το αύριο.
Νέοι λοιπόν, 20χρονοι, 25χρονοι, έως και 40χρονοι, αυτοί που βρίσκονται στην πιο παραγωγική ηλικία, παλεύουν για το αύριο όλης της χώρας. Παλεύουν να μην πουληθεί η Ελλάδα στους διεθνείς κερδοσκόπους. Ξημεροβραδιάζονται έξω από την Βουλή και δίνοντας βροντερό παρών, δηλώνουν ότι θα αγωνιστούν έως εσχάτων για την Πατρίδα.
Πέρα από κομματικές ταυτότητες, οι Έλληνες σήμερα είναι ενωμένοι παρά ποτέ. Παντού κυμματίζουν οι ελληνικές σημαίες.
Με συνθήματα ευρηματικά, αλλά που απηχούν την πραγματικότητα, δίνουν ένα εκπληκτικό, συγκινητικό παλμό.

Πραγματικά εμείς που βρεθήκαμε με την κάμερα του ΠΑΡΑΤΗΡΤΗΤΗ χθες βράδυ δίπλα σε αυτά τα παιδιά, βουρκώσαμε από συγκίνηση. Ο τόπος αυτός δείχνει ότι έχει μέσα στους κόλπους του πολύ ζωντάνια, είναι γεμάτος από Ελλάδα, σφρίγος, δύναμη, ζωτικότητα, χιούμορ. Ο τόπος αυτός έχει το καλύτερο υλικό, αλλά ο εθνοπροδότης Παπανδρέου και οι σπείρα του τό ξεπουλάνε στους διεθνείς κερδοσκόπους..Τσακίζουν ένα ολόκληρο έθνος, μια χώρα την παραδίδουν σε εγκληματίες, επειδή αυτοί (οι πολιτικοί) πήραν μίζες!
Ιδού μερικά από τα εκπληκτικά συνθήματα των νέων που κατακλύζουν καθημερινά το Σύνταγμα, όπου βέβαιοι οι μούντζες, πάνε...σύννεφο:

Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία, η Χούντα δεν τελείωσε το '73"
Γιωργάκη, Ρουφιάνε, Προδότη, Αμερικάνε
Γιωργάκη δεν κάνεις ούτε για τσοπάνης, δεν είμαστε τα πρόβατα που ό,τι θες τα κάνεις
Κλέφτες-Κλέφτες
Προδότες, Προδότες
Ε,ε,ε, ω,ω,ω, πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από 'δω. Ουστ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου