Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ "ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ"

ΜΠΟΥΖΑΜΠΑΛΙΔΗΣ: "ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΜΕ 
ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ"!

Σοβαρή καταγγελία από τον  Γιάννη Μπουζαμπαλίδη, ενεργό παράγοντα της πόλης του Χολαργού, και εκπαιδευτικό, είχαμε χθες προς την εφημερίδα μας,  με την οποία εκφράζει την αγανάκτηση και προβληματισμό του  για την διοργάνωση των αγώνων "Αθλητικής Άνοιξης" που διεξήχθησαν την προηγούμενη Κυριακή με την συμμετοχή παιδιών από  δημοτικά και γυμνάσια της πόλης του Χολαργού.
Ο Γιάννης Μπουζαμπαλίδης μίλησε για πρόχειρη διοργάνωση  αλλά κυρίως για αναξιόπιστα αποτελέσματα, παρά το γεγονός ότι στους αγώνες υπήρχαν αρκετοί κριτές!
Αναφερόμενος συγκεκριμένα στους αγώνες ταχύτητας, είπε: "Είναι αδιανόητο να υπάρχουν τρεις και τέσσερις κριτές σε έναν αγώνα και να...καταφέρνουν να κατατάσσουν τέταρτο (4ο) έναν αθλητή που τερματίζει δεύτερος (2ος) στην σειρά του! Και μάλιστα να συμφωνούν όλοι ότι ήταν 4ος!!! Παρά το ότι αυτό έγινε μπροστά στα μάτια γονέων οι οποίοι απευθύνθηκαν αμέσως στην κριτική επιτροπή, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Μόλις όμως τους ειπώθηκε ότι υπάρχει βίντεο, η απάντησή τους ήταν ότι και δεύτερος να βγήκε,  δεν πέρασε στον τελικό γιατί ο χρόνος του δεν ήταν ανάμεσα στους καλύτερους!"
"Είναι εξοργιστικό" συνεχίζει ο κ. Μπουζαμπαλίδης "να δικαιολογούνται κατ' αυτό τον τρόπο. Μάλιστα κάποιος ...υπεύθυνος των αγώνων μου είπε ότι μάλλον μπερδέψανε τα άτομα γιατί έμοιαζαν οι αθλητικές τους εμφανίσεις! Έτσι δεν γίνονται αγώνες. Και η δικαιολογία ότι ο αθλητής δεν θα πέρναγε στον τελικό ούτως ή άλλως ακόμη και ως δεύτερος , το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί αμφιβολίες και για την εγκυρότητα των χρόνων. Επικαλούμε το βίντεό σας και ειλικρινά προτίθεμαι ακόμη και συνέντευξη τύπου να δώσω για το θέμα. Καλές οι πρωτοβουλίες και οι εκδηλώσεις αλλά δεν πρέπει να κυριαρχεί το αίσθημα της αδικίας ανάμεσα στα παιδιά. Πάνω απ'όλα ως εκπαιδευτικοί πρέπει να δίνουμε αξία στην ευγενή άμιλλα όταν όμως αυτή συνοδεύεται από το κοινόν περί δικαίου αίσθημα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου