Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ, Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ


Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΛΙ  ΜΕΝΕΙ ΑΠΡΑΓΟΣ!

Εάν η Ελλάδα θέλει να επιλύσει το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης το οποίο μέρα με τη μέρα παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις, τότε να δώσει πολιτικό άσυλο στις ορδές των εξαθλιωμένων αλλοδαπών που έχουν κατακλύσει  τη χώρα.
Εννοείται πως το πολιτικό άσυλο θα δοθεί  σε όσους λαθρομετανάστες επιθυμούν να φύγουν από την χώρα μας και να πάνε σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα., επιθυμία που θα διατυπώσουν με γραπτή βεβαίωση. Και είναι βέβαιον ότι η μεγάλη πλειοψηφία των παράνομων μεταναστών, μπαίνουν στην Ελλάδα  όχι για να παραμείνουν εδώ αλλά για να περάσουν σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Κατ’ αυτό τον τρόπο η Ελλάδα απελευθερώνεται από το μεγάλο καρκίνωμα των παράνομων αλλοδαπών.
Αφού η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι πρόθυμη να δώσει λύση, τότε η μόνη άμεση λύση είναι το «πολιτικό άσυλο». Διότι κατ’ αυτό τον τρόπο ο λαθρομετανάστης θεωρείται πολιτικός πρόσφυγας και η χώρα στην οποία θα πάει (Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία κ.α.) δεν θα έχει δικαίωμα να τον επιστρέψει στην Ελλάδα.  Ενώ τώρα που η Κυβέρνηση Παπανδρέου αρνείται  να δώσει πολιτικό άσυλο στους  μετανάστες που εισβάλλουν παράνομα στην χώρα μας, τούς φορτώνεται στην «πλάτη» και αν τυχόν φύγουν  από την Ελλάδα, τότε μας τους επιστρέφουν πίσω και πληρώνουμε φέσια από πάνω!!!
‘Έτσι έγινε και στις 19 Απριλίου όταν ο Μπερλουσκόνι  μας επέστρεψε  81 μετανάστες των οποίων τα έξοδα μετακίνησης πλήρωσε το Υπουργείο Εσωτερικών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου