Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ"


Η Δημοτική Παράταξη «Ενεργοί Δημότες Παπάγου-Χολαργού» με επικεφαλής τον Δημήτρη Νικολάου, με μεγάλη μας λύπη, καταγγέλλουμε τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, το Δήμαρχο κ. Β. Ξύδη και τους συνεργάτες του στο τομέα καθαριότητας. Όλοι οι  δημότες, κάτοικοι του Χολαργού, δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν, την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην καθαριότητα της πόλης τους. Θα περίμενε κανείς από μία νέα Δημοτική Αρχή, που πρόσφατα εμπιστεύθηκαν οι πολίτες,  ότι τουλάχιστον στην καθαριότητα θα έδειχνε ευαισθησία, διότι όπως λέει η λαϊκή παροιμία «η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά».
Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή του τ. Δημάρχου Δ. Νικολάου, κατά γενική ομολογία, δεν άφηνε την πόλη να βρωμίσει ούτε μία μέρα, ακόμα και σε μεγάλες απεργίες. Πάντα εύρισκε λύσεις και διατηρούσε «με νύχια και με δόντια»   την πόλη πεντακάθαρη.
Σήμερα, βρωμιά από σκουπίδια και ποντίκια έχουν κυριολεκτικά καταλάβει την πόλη, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων.
ΚΑΛΟΥΜΕ τη Δημοτική Αρχή να αφήσει τις δικαιολογίες και τα προσχήματα, ότι για όλα φταίνε οι προηγούμενοι και να δώσει λύσεις στο μεγάλο πρόβλημα της πόλης μας που είναι η καθαριότητά της.
Ο κ. Β. Ξύδης και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, κ. Χ. Δασκαλόπουλος πρέπει να αντιληφθούν ότι ο Χολαργός είναι πόλη και όχι στρατόπεδο, που ο καθένας μαζεύει ακόμα και τις «γόπες». Οι δημότες πληρώνουν ακριβά τέλη καθαριότητας και απαιτούν υψηλές υπηρεσίες στην καθαριότητα.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και τους κατοίκους, να δώσουν μαζικό παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη 19 Μαΐου 2011,  και όλοι μαζί να απαιτήσουμε εδώ και τώρα καθαριότητα.   

ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
τ. Δήμαρχος Χολαργού
Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου