Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΔΑΜΑΝΑΚΗ: "ΕΔΩ ΤΟΚΟΓΛΥΦΕΙΟ, ΕΔΩ ΤΟΚΟΓΛΥΦΕΙΟ"!

                                     


Μαρία Δαμανάκη: Η εκπρόσωπος της γενιάς του Πολυτεχνείου, της επαναστατημένης νεολαίας  του 1973 που έγινε ευρύτερα γνωστή  μέσα από τον παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό των φοιτητών, των ελεύθερων αγωνιζόμενων Ελλήνων και  τη χαρακτηριστική φωνή της που έλεγε και ξαναέλεγε: "Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ Πολυτεχνείο".
Σήμερα, η Μαρία Δαμανάκη, εκπρόσωπος της πολιτικής μούργας και δυσωδίας που αναδύει το πολιτικό σύστημα, φωνάζει "Εδώ τοκογλυφείο, εδώ τοκογλυφείο"!!!

Η απόλυτη ξεφτίλα μιας γυναίκας που τοποθετήθηκε από την κυβέρνηση του Γ.Α.Π.  για να προασπίζει τα συμφέροντα της Ελλάδος αλλά που υπηρετεί με τον ιδανικότερο τρόπο τα τους διεθνείς κερδοσκόπους!
«Το σενάριο αποµάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι, καθώς και η µεθόδευσή του» είπε και έθεσε το δίλημμα: «ή θυσίες, ή επιστροφή στη δραχμή».
Δηλ. η κ. Δαμανάκη, εκβίασε τον ελληνικό λαό με το  "ή κατεβάζετε τα βρακιά σας στους κερδοσκόπους ή καταστρεφόμαστε με τη δραχμή"!
Τέτοιους εκβιασμούς κάνανε οι χουντικοί και οι γκεσταπίτες!
Αντί να ενώσει τη φωνή της με τους  Έλληνες που αντιστέκονται και επαναστατούν όπως και το '73,  συντάχθηκε με τους  εκπροσώπους  της παγκόσμιας οικονομικής χούντας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου