Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ

 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ανακοίνωση που μόλις λάβαμε από τον Αντιδήμαρχο κ. Δασκαλόπουλο, χαρακτηρίζει τον συντάκτη του άρθρου "Δέκτης έντονων παραπόνων και διαμαρτυριών ο Δασκαλόπουλος" ...φαντασιόπληκτο! Ο συντάκτης του συγκεκριμένου άρθρου είναι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Μάκης Βραχιολίδης, και αν μη τι άλλο η δημοσιογραφική-εκδοτική πορεία του είναι γεμάτη από γεγονότα που τον δικαιώνουν!
Η ανακοίνωση του κ. Δασκαλόπουλου έχει ως εξής:
"Η χθεσινή δημοσίευση του http://indobserver.blogspot.com που αφορά το πρόσωπό μου είναι πέρα για πέρα αναληθής. Τίποτα από όσα γράφονται δεν ισχύει και τα διαψεύδω κατηγορηματικά. Οι διάλογοι είναι αποκυήματα της φαντασίας του συντάκτη. 
Χρήστος Δασκαλόπουλος
Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού"
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Κύριε Δασκαλόπουλε, επειδή  έχουμε μάθει στη ζωή μας να κάνουμε ρεπορτάζ και να μην κρυβόμαστε πίσω από τελεσιγραφικές ανακοινώσεις που το μόνο που επιδιώκουν είναι  να συσκοτίσουν και όχι να φωτίσουν την αλήθεια, σας πληροφούμε τα παρακάτω: 
Μην προσπαθείτε να  αποκρύψετε τη συνάντηση και τον διάλογο που είχατε με  δημότη που διαμαρτυρήθηκε για την μη αποκομιδή των απορριμμάτων. Το tete-a-tete ανάμεσά σας  έγινε στον χώρο του δημαρχείου, τα δε στοιχεία του δημότη είναι Βασίλης Τσι.. και μάλιστα σας υπενθύμισε ότι είχατε ξανασυναντηθεί παλαιότερα σε εκδήλωση όπου παρευρισκόταν και ο γνωστός δικηγόρος Αγιοστρατίτης. Βλέπετε λοιπόν ότι γνωρίζουμε και άλλες λεπτομέρειες. Την ώρα της συνομιλίας σας με τον δημότη εμφανίστηκε και ο επαγγελματίας από την λαϊκή αγορά. 
Μην προχωρήσουμε σε άλλες επεξηγήσεις κ. Δασκαλόπουλε. Γιατί όμως επιδιώκετε να διαψεύσετε τα γεγονότα; Νομίζετε ότι έχουμε κάτι εναντίον σας; Καταγράφουμε μια πραγματικότητα την οποία δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί  θέλετε να διαψεύσετε. Δηλαδή τι θέλετε να πείτε; Ότι δεν διαμαρτύρονται καθόλου οι δημότες για την συσσώρευση των απορριμμάτων έξω από τα σπίτια τους; Ή ότι δεν διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του έργου ανάπλασης της οδού Φανερωμένης; Και ότι όλα αυτά αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας μας;
Τι να πούμε περισσότερο; Αν δεν το έχετε καταλάβει κύριε Δασκαλόπουλε, εμείς πονάμε τον τόπο  και οδηγός μας είναι οι ανάγκες του πολίτη τις οποίες δεν μπορούμε να αποσιωπήσουμε και να τις θεωρήσουμε -όπως φαίνεται ότι κάνετε εσείς- αποκυήματα φαντασίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου