Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;


Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΩΣ BROKER ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ; ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ BLOGER ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ;

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος προέβη από ραδιοφώνου σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις –με στοιχεία- αναφορικά με τον ρόλο που παίζει ο Παπανδρέου και η οικογένειά του στην χρεοκοπία της χώρας. Κατηγόρησε ευθέως το οικογενειακό περιβάλλον του Πρωθυπουργού ότι  έχει ποντάρει  στην οικονομική κατάρρευση της χώρας  προκειμένου να αποκομίσει τεράστια κέρδη!

Συγκεκριμένα ο υποστήριξε ότι Νοέμβριο – Δεκέμβριο 2009 πουλήθηκε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε εταιρία στην οποία συμμετέχουν «παλαιοί συνέταιροι του αδερφού του πρωθυπουργού», ένα ασφάλιστρο κινδύνου (CDS) έναντι 1,3 δισ. δολαρίων, η αξία του οποίου σήμερα ανέρχεται σε 16 δισ. δολάρια και εάν η χώρα προχωρήσει σε κούρεμα των ομολόγων της ή σε πτώχευση, η αξία του θα ανέλθει στα 60 δισ. δολάρια.
Ακόμη ο δυναμικός βουλευτής πρόσθεσε πως στην υπόθεση εμπλέκονται πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού είτε συμμετέχουν με τον αδερφό του σε κοινές ΜΚΟ και σε εταιρείες ανάπτυξης της πράσινης ενέργειας.
Στην εταιρία που πουλήθηκε το CDS, κατά τον ίδιο, μετέχουν και Έλληνες, που σχετίζονταν πριν από πολλά χρόνια στο σκάνδαλο του καλαμποκιού, ενώ ενέπλεξε και την κυρία Μιράντα Ξαφά που διετέλεσε εκπρόσωπος της χώρας μας στο ΔΝΤ και οικονομική σύμβουλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά και τον πρώην πρόεδρο της Κόστα Ρίκα.

Όταν λοιπόν ο κ. Καμμένος προβαίνει σε τέτοιες συγκλλονιστικές αποκαλύψεις αντί να επέμβει ένας εισαγγελέας, δεν γίνεται τίποτε!
Αντ’ αυτού βγαίνει ο Πεταλωτής και ο Ραγκούσης να χαρακτηρίσουν ούτε λίγο ούτε πολύ γραφικό τον κ. Καμμένο, ενώ η Ν.Δ. χαρακτήρισε προσωπικές τις απόψεις του βουλευτή της!!!

Πότε ρε άθλιοι της Ν.Δ. προλάβατε και διαπιστώσατε με έρευνα ότι όλα λέει ο Καμμένος είναι προσωπικές απόψεις; Όταν σας δίνονται τέτοια φοβερά στοιχεία, πότε ρε ξεφτίλες προλάβατε και εντοπίσατε ότι ο αδερφός Παπανδρέου δεν έχει καμία σχέση με τα καταγγελλόμενα; Ή τελικά είστε εκεί γιατί τα έχετε κάνει πλακάκια με τον Παπανδρέου να τον αντικαταστήσετε ως φυσική διάδοχη κατάσταση;

 Όλοι τελικά στον ίδιο πολιτικό βούρκο κολυμπάτε. Και ευτυχώς που υπάρχουν κάτι παλληκάρια σαν τον Καμμένο να δίνουν –έτσω μόνοι- την μάχη της αλήθειας και της αποκάλυψης.

Εμείς ξαναρωτάμε: Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να ασχοληθεί με τις καταγγελίες Καμμένου ή θα αφυπνισθεί μόνον όταν ένας bloger γράψει ότι η χώρα χρεοκοπεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου