Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, δείτε ποια είναι τα αποτελέσματα του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Νο1

ΚΑΙ ΤΩΡΑ -ΑΘΛΙΟΙ- ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο2!

ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ 
4 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ , μέσα σε ένα χρόνο από την εφαρμογή του Μνημονίου Νο1. Η μία μετά την άλλη κλείνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις! Με την βάρβαρη φορολόγηση των μεσαίων - αστικών στρωμάτων της κοινωνίας, με την αρπαγή μισθών, συντάξεων, επιδομάτων και κυρίως με την αύξηση του ΦΠΑ από το 19% στο 21% και στο 23%, ο Παπανδρέου μαζί με τον Παπακωνσταντίνου, κατακρεούργησαν τα καταστήματα τα οποία έχασαν την πελατεία τους και ταυτόχρονα αντιμετώπισαν τεράστιο πρόβλημα στην καταβολή του ΦΠΑ.
Μέσα στις τελευταίες 15 ημέρες 4 καταστήματα στον Χολαργό κατέβασαν ρολά και αποχαιρέτησαν για πάντα την πελατεία τους. Μαζί με αυτά περιήλθαν στην ανεργία οι ιδιοκτήτες τους και οι υπάλληλοί τους. Εάν στον Χολαργό των 50.000 κατοίκων δημιουργούτναι τέτοιες καταστάσεις ασφυξίας στην αγορά, φαντασθείτε τι γίνεται σε άλλες περιοχές.


Και σήμερα το ΠΑΣΟΚ, υπακούοντας τυφλά στις εντολές της τρόϊκας και της Ε.Ε. ετοιμάζεται να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και το Μνημόνιο Νο2 , για να βάλει ταφόπλακα και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις που μάταια πασχίζουν να επιβιώσουν.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι επιχειρήσεις που έκλεισαν το τελευταίο 15νθήμερο στον Χολαργό, είναι το "Pretty Kid" (κατάστημα παιδικών ενδυμάτων στην οδό Υμηττού), το "Effet"(στο "Holargos Center"), το Ανθοπωλείο Λειβαδά (οδός 17 Νοεμβρίου) και το Ανθοπωλείο "Οδός Ανθέων" (στην πλατεία Φανερωμένης).
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής σας, κωλοπασόκοι! Ξεκληρίσατε την ελληνική οικονομία, αλλά κάποια στιγμή -αργά ή γρήγορα- θα λογοδοτήσετε για το έγκλημά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου