Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ...ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΕΚΛΗΜΑΤΙΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ 
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

σαμαραςΟ Σαμαράς τελικά απέδειξε ότι με την πολιτική που ασκεί βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Έχοντας χάσει πλήρως την επαφή με τον λαό και τις ανάγκες της κοινωνίας, την ώρα που οι αγανακτισμένοι πολίτες συγκεντρώνονται έξω από το Σύνταγμα και τις άλλες πόλεις της χώρας απαιτώντας να βγούμε από το Μνημόνιο, ο κ. Σαμαράς έδωσε γη και ύδωρ στην τρόϊκα!!!
Και βεβαίως έβαλε νερό στον μύλο του Παπανδρέου, ο οποίος ενώ περίμενε να λάβει την συναίνεση του Σαμαρά κατά τη συνάντηση των πολιτικών ηγετών υπό τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, τελικά την πήρε  από όλη την κοινοβουλευτική  ομάδας της Ν.Δ.!
Ίσως η ενέργεια Σαμαρά ήταν εσκεμμένη: Δεν έδωσε αρχικά την συναίνεση στην συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Παπούλια, αλλά δέσμευσε όλη την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. με την συναίνεση που παρήχε στον Παπανδρέου, ενώπιόν της!!! 
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. λοιπόν συναίνεσε στο ξεπούλημα της χώρας (ο ίδιος το βάφτισε αξιοποίηση) με την υποθήκευση κερδοφόρων φιλέτων της δημόσιας περιουσίας τα οποία οσονούπω περνούν στα χέρια των διεθνών εγκληματιών της τοκογλυφίας. 

Ο Σαμαράς αποδεικνύεται σε σανίδα σωτηρίας για τον Παπανδρέου και  καταστροφικό για την χώρα πολιτικό. 
Αποκήρυξε μετά βδελυγμίας την επιστροφή στην δραχμή, μιλώντας χωρίς κανένα επιχείρημα για "καταστροφή", ενώ ουσιαστικά θα αποτελούσε καταστροφή μόνον για τους δανειστές της χώρας γιατί θα έχαναν τα λεφτά τους. Αντ'αυτού ως ανεύθυνος πολιτικός, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. προσυπέγραψε τις εμπράγματες ασφάλειες των δανειστών μας, με το Μνημόνιο Νο2 !!!

Αυτή είναι η επικίνδυνη-εγκληματική στάση του κ. Σαμαρά: Ενώ με το Μνημόνιο Νο1 δεν υπήρχαν ενυποθηκεύσεις της δημόσιας περιουσίας, τώρα, οι εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας, με τον Παπανδρέου και  την επίσημη δέσμευση  Σαμαρά (ως επόμενη κυβέρνηση) εξασφαλίζουν την αποπληρωμή των δανείων τους μέσω του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας μας!

Ο κ. Σαμαράς είναι βέβαιο ότι με την στάση του αυτή, δεν χάνει μόνον την επαφή με την εκλογική βάση της Ν.Δ.. δημιουργεί ζήτημα και στους βουλευτές του κόμματός του, οι οποίοι αντιτίθεται σε αυτού του είδους τη στάση, μια και αφουγκράζονται τον παλμό της κοχλάζουσας κοινωνίας που ζητεί επιμόνως να μην ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία. 

1 σχόλιο:

  1. Που είδες τη συναίνεση του Σαμαρά ; Ούτε οι πιο φανατικοί Πασοκτζήδες δεν τα λένε αυτά. Εύγε δημοσιοκάφρε μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή