Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ;

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ Ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"
Η εφημερίδα μας έχει εξελιχθεί σε μεγάλο συμπαραστάτη του δημότη. Η ταχύτητα με την οποία μεταφέρουμε τα παράπονα, τα αιτήματα ή και τις διαμαρτυρίες των δημοτών προς τον δήμαρχο Ξύδη, είναι πολλαπλάσιες από όσα μεταφέρει ο κ. Σκούρτης, ο εκλεγμένος συμπαραστάτης του δημότη. Μάλλον σ'εμάς θα έπρεπε να απονείμει αυτό τον τίτλο ο δήμαρχος, αλλά δεν πειράζει.
Ιδού λοιπόν για τι παραπονούνται σήμερα οι δημότες:

ΣΩΡΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ 
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Το πρόβλημα ακόμη δεν μπορεί να το επιλύσει η δημοτική αρχή. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι χαρακτηριστικές της κατάστασης που επικρατεί ακόμη σε πολλούς δρόμους του Χολαργού. Στίβες από σκουπίδια, μαζί με μπάζα, ξερά χόρτα, ακόμη και λεκάνες τουαλέτας, συνθέτουν ένα σκηνικό που σίγουρα δεν τιμά ούτε τον Χολαργό ούτε την δημοτική αρχή.


ΖΟΥΓΚΛΑ ΔΑΣΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ
ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΡΥΤΣΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ: ΦΥΤΕΥΟΥΝ 200 ΔΕΝΔΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΑ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ  ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ.
ΔΕΝ ΠΑΡΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ 
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Διακόσια περίπου δένδρα φυτεύονται σε όλο το μήκος της οδού Κορυτσάς. Το χαρακτηριστικό είναι ότι στο σημείο που γίνεται η δενδροφύτευση υπάρχουν ήδη δεκάδες δένδρα, μεγάλα και μικρότερα (νερατζιές), με αποτέλεσμα η βλάστηση να οργιάζει.
"Τα δένδρα δεν πρόκειται να αναπτυχθούν σωστά" μας είπε η δημοτική σύμβουλος κ. Αθανασάκου. "Φυτεύονται σε απόσταση ελάχιστη το ένα από το άλλο, αλλά το κυριότερο είναι ότι πάνω από τα δένδρα υπάρχουν ήδη τεράστια κλαριά από άλλα δένδρα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια μικρή ζούγκλα", συνέχισε η κ. Αθανασάκου.

Σε ερώτησή μας εάν το θέμα συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, απάντησε:
"Όχι. Ποτέ δεν ήρθε προς συζήτηση το θέμα. Αναρωτιέμαι πόσο στοίχισε όλο αυτό το έργο, μια και έχουν ήδη εγκατασταθεί και ποτιστικά. Εγώ θα κάνω ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο , αλλά δεν θα εκπλαγώ εάν ο κ. Ξύδης μας πει πάλι ότι πρόκειται για δωρεά του κ. Στάϊκου. Και οι δωρεές όμως πρέπει να έρχονται προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο".
Η κ. Αθανασάκου τέλος, αντέδρασε για το γεγονός ότι ο κ. Ξύδης "φροντίζει με ιδιαίτερη επιμέλεια τον Παπάγο ενώ τον Χολαργό τον έχει εγκαταλείψει. Δεν θα μπορούσε τα δένδρα αυτά να τα φυτέψει σε κάποιο σημείο του Χολαργού που θα ήταν πιο χρήσιμα και όχι εδώ;", κατέληξε η κ. Αθανασάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου