Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ο ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ!


Ο Παπανδρέου πέρασε από την Βουλή το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, το οποίο υποδουλώνει και ξεπουλάει την χώρα στους δανειστές της Γερμανίας, Γαλλίας, Αμερικής, σώζοντας τους Ευρωπαίους από την κατάρρευση, αλλά οδηγώντας την Ελλάδα στην οριστική χρεοκοπία και στην υπερβολική αύξηση του δημόσιου χρέους (θα ξεπεράσει τα 400 δις ευρώ), στον επόμενο ένα-ενάμισι χρόνο.
Όμως οι αστυνομικές δυνάμεις, "κατάφεραν" να διαλύσουν την ειρηνική διαμαρτυρία των αγανακτισμένων που από το πρωί είχαν κατακλύσει το Σύνταγμα, εκτοξεύοντας αδιακρίτως εκατοντάδες χημικά εναντίον όλων. Η ευκαιρία που ζητούσαν οι κουκουλοφόροι,  ήρθε από τις ίδιες τις αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να επεκταθεί γενική σύρραξη.
Δεκάδες τραυματίες, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν είχαν σχέση με κουκουλοφόρους, δέχτηκαν απρόκλητες και συνεχείς επιθέσεις, τόσο από τα ΜΑΤ όσο και από την περίφημη ομάδα ΔΥΑΣ!!!
Οι αστυνομικές δυνάμεις συγκεντρώνουν ήδη την μήνιν των αγανακτισμένων πολιτών αλλά και της κοινής γνώμης, η οποία πια έχει αντιληφθεί ότι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία ποινικοποίησης ακόμη και της φιλειρηνικής διαμαρτυρίας! 
Οι αστυνομικές δυνάμεις μάλιστα δεν δίστασαν να επιτεθούν ακόμη και σε ασθενοφόρο!
Η πολιτική Παπανδρέου οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε εθνικό διχασμό και σε νέα Δεκεμβριανά σαν και αυτά του Δεκεμβρίου 1944 που δημιούργησε ο παππούς του!

1 σχόλιο:

  1. είναι προφανές ότι οι δημοσιογραφία που ασκήτε είναι ότι σας λέει ο Μπάμπης ο σουγιάς και όλα τα πληρωμένα κανάλια, γιατί δεν πάτε να δείτε μόνος σας τι ακριβώς συνέβει; οι αναρχικοί επιτέθικαν μέσα από τον κόσμο χτυπώντας όλους εμάς που βρίσκομασταν στην πλατεία και αυτό γιατί ήρθαν να μας υποστηρίξουν εθνικιστές από όλη την Ελλάδα! και εχθές η κ. Κανέλη μάζι με άλλους γέλιους συναδέλφους σας είπαν ότι οι Εθνικιστές και οι Πατριώτες ευθύνονται για όλα αυτά τα επεισόδια! αυτά τα είπε γιατί την γιαουρτώσαμε όταν τόλμησε να δείξει το προδοτικό πρόσωπό της στην πλατεία και όλοι οι αναρχικοί και κομουνιστές έτρεξαν να την προστατέψουν! είναι λογικό λοιπόν να φορτώσουν τα επεισόδια στους εθνικιστές γιατί είναι προδότες και τους πειράζει ο πατριωτισμός!
    Μην γράφεται ότι σας λένε οι άλλοι! καλό θα ήταν να τα ζείτε ο ίδιος, αλλιώς αλλάξτε επάγγελμα καλύτερα! γίνετε παρουσιαστής γιατί εκεί αναγκαστικά θα σας τα λένε άλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή