Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΞΥΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΛΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ TEASE PLUS
Η περίπτωση του γνωστού καταστήματος Tease Plus έχει εξελιχθεί σε θρίλερ. Ο δικηγόρος κ. Αγγελάκος οδήγησε τον Δ. Νικολάου σε δίκη για παράβαση καθήκοντος, στην οποία ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού καταδικάστηκε από το Γ' μελές Εφετείο σε 10 μήνες φυλάκιση. Άσκησε έφεση η οποία θα εκδικαζόταν χθες 22 Ιουνίου, αλλά τελικά ανεβλήθη για τις 2 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους. 
Όμως ο κ. Αγγελάκος πέτυχε να βγει απόφαση για οριστικό κλείσιμο της γνωστής καφετέριας, απόφαση επί της οποίας άσκησε ασφαλιστικά μέτρα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης. 
Η υπόθεση όμως δεν σταματά εδώ: Ο δικηγόρος εστράφη δικαστικά και σεναντίον του Δημάρχου κ. Ξύδη γιατί δεν έχει εκτελέσει την απόφαση του δικαστηρίου και δεν προχώρησε στο σφράγισμα της επιχείρησης. 
Ο κ.Ξύδης από την πλευρά του λέγει ότι ο επιχειρηματίας έκανε αίτηση ανάκλησης της απόφασης και οφείλει να την εξετάσει, δίνοντας στον αιτούντα την δυναντότητα να εκθέσει τις απόψεις του.
Όπως γίνεται αντιληπτό η υπόθεση έχει ακόμη πολύ δρόμο και οι δικηγόροι θα βγάλουν λεφτά, για μια ακόμη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου